reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Holandii 2011

reklama
oooo to świetnie:) ja jeszcze muszę poczekać na wiadomość "co będzie":-D ale lekarz mnie pocieszył, że może dowiemy się za 4 tyg:-)

No u mnie nie ma jak nagromadzić tej "wody", bo po chipsach i innych tego typu mam wymioty :eek:. Nawet jak zjem za dużą porcję, to też. Taka pozostałość po zapaleniu żołądka na tle nerwicowym chyba.
Ja to chipsy i popcorn to tylko na poczatku ciązy, teraz wolę Kitkat, owoce, surówki warzywne itp. Generalnie nie zauważylam, zebym jadla wyjątkowo dużo czy czesto, no ale ja juz tak mam - tendencja do tycia od dziecka i duże nagromadzenie "wody" w organiźmie podczas każdej ciąży:-D:-D:-D

U mnie w 20 tyygodniu polożna stywierdziła że to dziewczynka, a gdy pytalam w 30 tygodniu na kolejnym USG o płeć to lekarz potwierdził - coreczka:-)

Ze słodkości to ja jem głównie owoce, czasem jakieś lody, deserki mleczne, czy słodką bułkę z Alberta (najbardziej lubię te trójkąciki z jabłkami).

cześć dziewczyny i pozdrawiam nową forumowiczke:) Hmm a ja nie wymiotowałam w ogóle jak do tej pory (nie licząc tych z powodu bólu głowy) i wydaje mi się że przez to też moje tendencje do "zbierania wody" w organizmie też znacząco wpływają na moją wage heh Ale jak mówicie, może wraz z porodem wyparuje hihi

MARYS , taka jedna co to AYNI sie zwie bedzie miala chlopca ;) rodzynek haha

Ja generalnie jestem z tych,zdrowo jedzacych.
Tak jak ASTRID,slodycze to owoce,daktyle i ..sorbety :d
Mialam takie chyba 2 tygodnie ze nutelle zarlam(bo jedzeniem tego nazwac nie mozna)
Tendencji do tycia tyz nie mam..wrecz odwrotnie. No i moze dlatego ze taka chuda bylam wczesniej to teraz nadrabiam z ta woda hahah
Ale szczerze to w nosie to mam :D

My juz na prenatalnych w 12tc wiedzielismy ze corcia bedzie :) poko co nic nie wyroslo.
Jutro ostatmia kontrola w AMC to sie jeszcze upewnimy :)

A ja tym razem jak kot za przeproszeniem..do 16tc.... Az mnie ciarki przechodza jak se przypomne...

reklama
ja też w ogóle nie wymiotuje:-) z czego bardzo się cieszę bo za 2 tygodnie mam własny ślub i jak bym wymiotowała to ciężko to widzę:)

Do góry