reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Holandii 2011

ISKIERKO aaa widzialam te kubusiowe reczniki! Mi ten z tygryskiem w oko wpadl :)
To ty testuj a ja potem bede kupowac :)

ASTRID no to sie musisz sprezac ;) a wiesz co jest dobre na przyspieszenie porodu nie?? ;)

MADZIA hahahah zwizualizowalam sobie ciezarna babe sprzedajaca truskawki przy drodze :D
Kciuki trzymam!! Nawet na stopach :D

MARYS tak. Mam wskazania medyczne do porodu w szpitalu. Nawet dyskusji z lekarzem nie bylo ;)
Ps.skad w NL jestes??

reklama
a ja dzisiaj zebrałam komplementy, ze fajnie wygladam i mam mały brzuszek, spodziewali sie olifanta :) hie hie no i mowia ze mało jem,ale jak mam jesc duzo jak moje dziecko zabiera mi przestrzen zoladkowa:)

a w ogole to dzisiaj cos spokojna, przetelepało ja na betonowce ;)

ISKIERKO aaa widzialam te kubusiowe reczniki! Mi ten z tygryskiem w oko wpadl :)

ASTRID no to sie musisz sprezac ;) a wiesz co jest dobre na przyspieszenie porodu nie?? ;)

MADZIA hahahah zwizualizowalam sobie ciezarna babe sprzedajaca truskawki przy drodze :D
Kciuki trzymam!! Nawet na stopach :D

MARYS tak. Mam wskazania medyczne do porodu w szpitalu. Nawet dyskusji z lekarzem nie bylo ;)
Ps.skad w NL jestes??

Wiem, wiem :-D:-D:-D. Ale poczekam do piątku/soboty hihi.

To mi sąsiadka powiedziała, że wyglądam, jakbym piłkę połknęła, bo tylko tam urosłam. No i zauważyła, że piłka się już obniżyła.

No z tygryskiem u mnie właśnie nie było, ale ja mam dwa Kruitvaty w mieście a do drugiego juz mi sie nie chciało kulać;-)
Powiem szczerze, że ten różowy z Prosiaczkiem jakoś średnio mi sie podobał - to taki "brudny" róż był. Za to ten żółty jest taki fajny, ciemny.
Wypiorę w tym tygodniu jak berde miala więcej "dzieciowych" rzeczy i dam ci znac

To ja czekam na info :)
Mi ten prosiaczkowy tez nie bardzo podszedl-wydawal sie wyblakly :D
Ale powiem szczerze ze najfajniejszy recznik ktory kupilam to ten z body shop...

Ooo dziecko mi sie obudzilo :)
Pozdrawia e-ciotki ;)

ASTRID no to jak wiesz jak to jestem o Ciebie spokojna hahah

Ja to Wam zazdroszcze tych pileczek..ja wszedzie przytylam..nawet na ramionach!! WTF!! Ale wmawiam sobie codziennie ze to eoda w organizmie hahah

Pozdrawia e-ciotki ;)

ASTRID no to jak wiesz jak to jestem o Ciebie spokojna hahah

Ja to Wam zazdroszcze tych pileczek..ja wszedzie przytylam..nawet na ramionach!! WTF!! Ale wmawiam sobie codziennie ze to eoda w organizmie hahah
Pozdrów je też - od e-ciotek i e-kuzynek, bo moja własnie też zaczyna gimnastykę:-D
Co do przytycia, to... Ja też mam dużo "wody" w organiźmie, więc witaj w klubie:-D:-D:-D

Ja jestem z okolic Groningen czy ktoś jest jeszcze z moich stron??
Ja na razie nic nie przytyłam a schudłam 4 kg, ale aż się boje jak będzie później:-)

No u mnie nie ma jak nagromadzić tej "wody", bo po chipsach i innych tego typu mam wymioty :eek:. Nawet jak zjem za dużą porcję, to też. Taka pozostałość po zapaleniu żołądka na tle nerwicowym chyba.

reklama
Do góry