Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
No wlasnie dziwna sprawa z tym termoforem, ja w ogole nie wiedzialam ze cos takiego tutaj maja i takie pomysly, ale Anetka mi powiedziala i zakupilam za calego euruska i pokrowce do niego z prenatala tez za 1 eur /szt , nie wiem czy sie przyda czy nie , ale nie chce zeby pozniej kraamzorgowa wysylala nas do sklepu, tam pewnie trzeba bedzie wydac 10 chytrusow. Przezorny zawsze ubezpieczony.
A tak MGD, sabah el khair, piekny dzis dzien , ale u mnie tymczasowo sie slonecznko zmylo bede dzis piec szarlotke , jami jami i jak pisalam juz na watku Holandia, napisze specjalnie dla Ciebie, ze Adas ma prawie 27 cm i dobrze rosnie , udalo nam sie wydebic darmowy porod w szpitalu i polozna polecila zglosic nam w ubezpieczalni ze chcemy rodzic w domu, aby dostac kraampakiet hahaa cwana, nie wpadla bym na to.
A wy jak sie dzis czujecie moje arabskie ksiezniczki ?
A to spryciula, i dobrze sasasasa . Nam tak kobitka pomagała przy rozliczaniu podatków i dostaliśmy całkiem fajne pieniążki.
Ja dzisiaj obudziłam się po 5 rano, poleżałam... włączyłam radio i zasnęłam. Obudziłam się koło 10. Czuję się niczym prawdziwa księżniczka ha .