reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

KOty czesto wyczuwaja tak jakby dzidzie w brzuszku, a kolezanka mi mowila, ze tydzien przed porodem kot jej nie chcial zlezc z brzucha i wszedzie za nia lazil..

reklama
Moj kotek ma dopiero miesiac i tydzien:)
dostałam go zeby mi sie samej w domku nie nudzilo:)

przez moje zylaki za wiele chodzic nie moge:(
i tak siedze w tym domu i umierałam z nudy a tak to teraz chociarz kot mi towarzystwa dotrzymuje:)

Dziecko mi się uruchomiło i zaczyna balangę... czemu ona nie może tego robić w ciągu dnia, tylko jak zamierzam iść spać :eek:. Z suszarką to właśnie słyszałam, że po pierwsze - ciepło, po drugie - dźwięk, który uspokaja. Ja mam jeszcze tutaj termofor w pokrowcu w kształcie wielkiego renifera. Kiedyś mi mama kupiła w lumpeksie. Pomagał mi jak miałam zapalenie żołądka.

Moj tez zaczyna sie odzywac:) mi juz sie oczy zaklejaja powoli, zaraz bede sie ukladac do snu a tu takie kopniaki:)
ostatnio wysypiam sie dopiero rano jak moj B pojdzie do pracy, maly konczy nocna balange a ja zasypia jak dziecko:)

Hahah ASTRID padlam !!
Dziecko Ci sie uruchomilo hahaha

Moja dzisiaj ma krecony caly dzien..maz sie napatrzec na brzuch nie moze :D

BERNADETKA aaaaale Ci kici zazdroszcze...ja za swoja okrutnie tesknie :(

Mowicie suszarka na kolki?? Hmm patent z zasypianiem widzialam na wlasne oczy ale..balabym sie suszyc malego brzuszka ;)

Ale pojde za rada i kupie chyba ten woreczek z pestkami...

Apropo ciepelka.. Powiedzcie mi cos na temat tego wynalazku jakim jest kruik.... Serio to takie potrzebne???

Ja uzywalam przy Lilusi,bo miala obnizona temp.ciala.mozna sie zaopatrzyc w tweedehands sklepie,warto miec.to jest taki aluminiowy,specjalnie dla babyczkow.

Fajna sprawa z tymi woreczkami. Ja mam ten termofor w pluszowym reniferze. Tylko on jest dość duży... DSC01322.jpg

astrid ja mam podobny termofor do Ciebie tylko ze mniejszy i hipopotam ;) ale kraamzorg mi powiedziala ze stanowczo NIE bo sie maly poparzy, bo to guma.. no chora jakas.. przeciez ta guma jest w misiu, wiec nie wiem jak tu sie dziecko poparzyc moze?? ja sie jeszcze nigdy nie poparzylam przez tego misia. wedlug mnie bez sensu kopowac aluminiowy jak sie ma taki.

reklama
astrid ja mam podobny termofor do Ciebie tylko ze mniejszy i hipopotam ;) ale kraamzorg mi powiedziala ze stanowczo NIE bo sie maly poparzy, bo to guma.. no chora jakas.. przeciez ta guma jest w misiu, wiec nie wiem jak tu sie dziecko poparzyc moze?? ja sie jeszcze nigdy nie poparzylam przez tego misia. wedlug mnie bez sensu kopowac aluminiowy jak sie ma taki.
Właśnie bym się bała, że Malutka by się poparzyła takim aluminiowym :szok:. Miś przecież jest pluszowy i ogranicza ilość emitowanego ciepła. Niektóre kraamzorg są jakieś z kosmosu.

Do góry