Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Astrid pamietam jak bylas w 17 tyg ciazy na wizazu a ja w 9 tyg a teraz ty jestes tuz przed porodem i dociera do mnie ze i ja tez juz nie tak daleko.... przerazajace hehehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie znam się na produktach BIO, ale Astrid mówiła o tym, że towary różnia się tylko nalepką.
Nie tylko towary BIO różnią sie od siebie nalepką. Znam ludzi, którzy nie kupują w LIDL-u czy w innym tanim dyskoncie - obojetnie czy w PL czy w NL - bo twierdzą, że w takich sklepach towary są dużo gorszej jakości.
A ja śmiem twierdzić, że to te same towary co w innych sklepach, tyle że w innym, firmowym opakowaniu.
Skąd ta pewność?
Otóż pracując w Woerden, w firmie GROZETTE, zajmującej się pakowaniem serów widzialam na włsne oczy jak ten sam gatunek sera pakmowano w różne firmowe opakowania. I tak np od 6.00 rano pakowano ser tarty (np Gouda 40+) do woreczków z napisem C1000, a o godzinie 12.00 wymieniano folie i ten sam ser pakowano do woreczków z napisem AH, czy SPAAR. Różnica w cenie na pólce w sklepie - od kilku do kilkudziesięciu centów...
Astrid pamietam jak bylas w 17 tyg ciazy na wizazu a ja w 9 tyg a teraz ty jestes tuz przed porodem i dociera do mnie ze i ja tez juz nie tak daleko.... przerazajace hehehe
Jeszcze jak będzie miała takie adahd, jak ja, to na pewno . Mnie już M. stopuje, żebym tak nie łaziła tyle, bo od nadmiaru ruchu można urodzić. A mnie nosi strasznie . Szczerze współczuję osobom, które od początku ciąży muszą leżeć. Mnie by chyba rozniosło.ooo to bedzie szalona bliźniaczka ja jestem z 3 czerwca hiehie nie zanudzisz sie
Ja teżJa sobie dziarsko żyję jeszcze w dwupaku
Ja też
Troche mi się zaczyna nudzić w domu, ale na spacer to u mnie nie ma gdzie iść, bo potem w "trasie" nie ma gdzie usiąść by odpocząc, nad morze za daleko i za zimno, sklepy pozamykane....
Co tu robić?? ;-)