reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

reklama
mnie sie na czerwiec nie udało hehe bede miała lewka :) ale moze to i lepiej , 2 bliznieta w rodzinie to by az za gorąco było hihih
Heh, a ja bym chciala urodzić lewka:-)
Mam już w domu Byczka (mój syn 1.05), Bliźniaka (mój mąż 30 maj) i Raczka (moja córka 16.07). Teraz mam termin na 11 lipca i jak sobie pomyśle, że będzxie drugi Rak.............. wrrrrrrrrr:-D:-D:-D
A ja jestek Koziorozec (30 grudzień), czyli Bardzo Rogate Bydle:-D:-D:-D:-D
Iiiskierka,napisz list do malej w brzuszku,bedzie mioec radosc.jak przeczyta za ilka lat
Kurcze, no wlasnie nie mam weny do pisania, bo jakbym miala, to.... już bym ze 3-4 posty na bloga naprodukowala. A tu nic...;-)
Poczekam jak pranie podeschnie, to może poprasuję....
Za godzinę zacznie się dla mnie filmowe pasmo w TV to sobie popatrzę (TerraNowa, Galeria, Klan), w miedzyczasie obiadek - dziś poszlam na latwiznę - frytki i Kip Cordon Blue - oczywiscie kupne:-).
A co sie będę przemęczać:-D:-D:-D

Ale senna pogoda...bylismy na spacerze ale mnie zmulilo...

No czas zaiwania nieublagalnie...to co?? Jak kolejka z porodami sie ustawia??

ASTRID,BERNADETKA,ISKIERKA,JA I MADZIA,AYNI I KALLIE ???

Witam wszystkich:)
Ja wkoncu jestem:)
dzisiaj u nas piekna pogoda az zal siedziec w domu tyle sie nachodzilam ze nie mam sily juz na nic:)
Wczoraj miałam jakis atak depresji bo lzy leciały mi ciurkiem tylko problem w tym ze sama niewiem dlaczego:)
Moj maluszek to fika jak by grał w pilke w srodku i niektore kopniaki z nienacka to bola ze masakra:)
ale czego czlowiek nie zniesie dla takiego malenstwa:)

A co do porodów to moze byc roznie:) ciekawe ktoremu sie bedzie spieszyc na swiat bardziej:)

Bernadetka, moja mała naciska mi główką na pęcherz, skutkiem czego średnio co pół godziny/godzinę MUSZĘ iść siku.
Co do ruchów - dziś mąż z dziećmi mają niezły ubaw, bo niemal co usiądę i posiedzę z 5 minut bez ruchu to zaraz mój brzuch zaczyna życ swoim życiem:-D:-D.
Siadają koło mnie, obserwują i komentują:-D:-D:-D

reklama
Bernadetka, moja mała naciska mi główką na pęcherz, skutkiem czego średnio co pół godziny/godzinę MUSZĘ iść siku.
Co do ruchów - dziś mąż z dziećmi mają niezły ubaw, bo niemal co usiądę i posiedzę z 5 minut bez ruchu to zaraz mój brzuch zaczyna życ swoim życiem:-D:-D.
Siadają koło mnie, obserwują i komentują:-D:-D:-D

Fajniutko masz :-). Moja dzisiaj tylko czkawka i jakieś prostowanie nóżek. Poza tym spokój... może się już wycisza do wyjścia? Albo pewnie ma dzień leniuszka, jak każdy czasem.

Do góry