reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

Tutaj są w Macach te ciasteczka z owocami? Uwielbiałam je czasem wcinać w PL z kawusią latte :rofl2:.

W ogóle... wczoraj mi koleżanka powiedziała, że takie maluszki po porodzie trzeba masować i ma mnie zapoznać z masażystką. Nie wiedziałam nic o takiej praktyce.

reklama
o cie krece , fujjj chyba przestane w ogóle jeśc :(:(

Ayni co do mięsa, to i w polsce tak robia szczegolnie w marketach, jak mieso stare to je w czymś płucza bleh ohyda

tak, prawda , nie unikniemy wszystkiego dlatego lepiej nie wiedziec i nie myslec ;(

WITAM sie oj no ja chyba tez przestane jesc i zaczne odzywiac sie sloncem,he slyszeliscie o takich pomyslach:-DJa tez przestalam jesc wszelkiego rodzaju mielonki bo wiadomo ze tam to wszystko co najgorsze i nadziwic sie nie moge jak widze male dziecko jedzace parowki ,fuj.Moja kolezanka z pl pracowala w sklepie spozywczym i opowiadala ,ze co rano myja wedliny bo takie oslizle a jak klijent pyta czy swieze to oczywiscie ze tak.Pracowala tez w rybnym no i tez mowila ze jka sie konczy termin waznosci np.na salatki rybne to one wracaja do producenta tam nabijaja nowa date i gra muzyka.No i co tu jesc.

czesc dziewczyny! A sprawdza sie powiedzenie, ze niewiedza to czasem blogoslawienstwo :D

MGD u nas zapasik mielonego, calych piersi z kurczaka , wolowinki i kotlecikow na caly miesiac siedzi juz w zamrazalniku ;) I z glowy!

Astridzia, niestety nie ma tych naszych kruchych ciasteczek, sa te male appeltary , przynamniej byly bo w Mc Donaldzie wieki juz nie bylam !

Ach, jakby moznabylo nie jesc :D w moim stanie to raczej ciezko, gdyz kiedy jestem glodna, wpadam prawie w dziki szal. To nie jest glodek, tylko nagla potrzeba spozycia czegokolwiek ! :D

Witam

slyszalam rowniez opowiesci, ze z miesa ktore sie nie sprzedalo 'na czas' moczy sie je i zmienia na nowy okres przydatnosci :D
Moja szwagierka nawet to widziala - jak w markecie real moczono udka z kurczaka w occie i sprzedawano jako swieże....
W ogóle... wczoraj mi koleżanka powiedziała, że takie maluszki po porodzie trzeba masować i ma mnie zapoznać z masażystką. Nie wiedziałam nic o takiej praktyce.
Ja też nie....

Ja mogłabym nie jeść, ale mam pasażerkę i Męża, który by na mnie nakrzyczał :sorry2:. Jest tak kochany, że zrobił mi kisiel cytrynowy w wersji pitnej, żebym nie piła za dużo herbaty (po prostu sok do wody się skończył). Trochę mu się cukru sypnęło, więc jeszcze bardziej rozcieńczyłam i mam wodę o smaku cytryny :-D.

reklama
Zobacz jaki kreatywny. Ja chetnie popijam wode z cytryna , jakos lubie ten kwas :-p ​lepsze niz woda z syropem

Do góry