reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

Od takiej ilosci jaka ja pochłaniałam to tak:-D
no i sama chemia, rano zielone a po poludniu gotowe czerwone:-)
Wyjezdzajac tam wazyłam 52kg a wracajac trzy miesiace pozniej juz 79kg:no:
No i rozstepy niestety sa:)

Bernadattka troche ci zazdroszcze takiej ilosci truskawek mniam:-D... a czy udalo sie wrocic potem do wagi...?

reklama
witam,
niedawno wrocilam z basenu..jejku, czuje sie jako nowonardzona, przeplynelam 46 basenow, kazdy 25 metrow :tak:
a pozniej spotkalam dwoch kolegow i corke jednego z nich i pogralismy jeszcze w pilke w basenie.. ach, nie ma to jak ruch :tak:

o no to rzeczywiscie duzo :szok: a z tymi truskawkami tam, to tu w nl jak z pomidorami, papryka, ogorkami itd :-D:-D rano maluskie, prawie niewidoczne a na drugi dzien juz zbierac mozna hahaha niezle, nie? :confused:

No niestety takie wszystko zdrowe:/
schudłam do 56kg tutaj jak przyjechałam:)
nowe otoczenie i ludzie, nowa praca i jakos sie udalo:)
tutaj tez pracowałam przy truskawkach, ale juz potrafiłam sie im oprzec:-)

Iskierka kocha to i wytrzymuje:)
truskawki same w sobie mi nie zbrzydły;p jadam ale bardzo zadko:)
za to nie zjem nigdy zadnego dzemu truskawkowego ani malinowego:/
widziałam jak byl tam robiony i jakos ciagle mi sie to przypomina:-(

bernadetkka no niestety nawet nikt Ci nie powie co sie laduje w takie truskawki i inne ekspresowo rosnace warzywa i owoce. Ale skusilam sie dzis na 1 paczuszke holenderskich truskawek z tego sezonu, zjem na spolke z moim, mam nadzieje,ze nie zaczne po tym swiecic w nocy :D ani nie urosne tak szybko jak one :D

a wiecie np ze krowom daje sie specjalne zastrzyki hormonalne PROSILAC aby szybciej i wiecej produkowaly mleka ? One potem chodza biedne z takimi wielkimi dojami.. :((((((((( mecza sie strasznie.

ehh pelno tego , anyway ja sie umywam z forum na dzis , dobranoc!

reklama
Do góry