reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Bede do Ciebie przyjezdzac na darmowe sesje, bo wyglada na to, ze moja bylo chyba juz ostatnie tej ciazy
Spoko, zanim dojdą, że to ja im zwinęłam, mogę robić usg czego tylko kto zapragnie . Swoją drogą, trzeba mieć nieźle porąbane w głowie, żeby sobie tak wejść do przychodni i wziąć usg .
To jedna sprawa, ale pomysl, taki wielki sprzet wyniesc w bialy dzien i znow nasuwa mi sie pytanie jak tego nikt nie widzial, oczywiscie widziala masa ludzi ale bohaterow w Holandii ze swieca szukac. Swoja droga ktos musial byc idiota, taki sprzet jest zarejestrowany i to nie aparat cyfrowy, ze mozna latwo sprzedac... Nie wiem jaka przychodnia chcialaby kupic kradzione usg. No, ale wszystko sie moze zdarzyc mam nadzieje,ze dostanie babka jakies odszkodowanie bo to kupa kasy , nawet nie chce wiedziec ile. Pewnie tyle co dobry samochod.
Iskierka71
Fanka BB :)
Astrid, jak mogłaśZawsze noszę wielkie torebki, bo nie umiem się w małe zapakować. Zawsze marzyłam o własnym usg .
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Astrid, jak mogłaś
W końcu jestem z Polski, kraju pijaków i złodziei .
Mam nadzieję, że to usg szybko znajdą albo przynajmniej, że nie będą mieli problemu z odszkodowaniem .
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
hejka
wreszcie dotarłam na forum heheh dzisiaj tak pieknie ze wybralam sie na wyprawe do miasta
chciałam kupić w koncu porządny biustonosz i wiecie co odkryłam?? nosilam przed ciaza 80B chodz nie jestem pewna czy był dobrze dobrany a teraz musze miec albo 80C albo 75 D szokens przezylam, ale mam upatrzony sliczny i wygodny z prenatala , odrazu odpinany do karmienia, ale nie wiem czy jeszcze nie zaczekac bo jak jeszcze urosna do porodu to bedzie klops
ja w środę ide do połoznej
wreszcie dotarłam na forum heheh dzisiaj tak pieknie ze wybralam sie na wyprawe do miasta
chciałam kupić w koncu porządny biustonosz i wiecie co odkryłam?? nosilam przed ciaza 80B chodz nie jestem pewna czy był dobrze dobrany a teraz musze miec albo 80C albo 75 D szokens przezylam, ale mam upatrzony sliczny i wygodny z prenatala , odrazu odpinany do karmienia, ale nie wiem czy jeszcze nie zaczekac bo jak jeszcze urosna do porodu to bedzie klops
ja w środę ide do połoznej
Madziula85
Ayni a widzialam takie rozmiary tylko juz nie pamietam gdzie , w c&a chyba ogladalam z triumfa ale ponizej 40 e nie schodzi , ten z prenatala juz 23e kosztuje a ja zwykle kupowalam h&m za 12e wiec to takie troche duze ceny dla mnie
wiesz wg mnie to tez duze ceny, w Holandii moj rozmiar to tez ponizej 40 EUR nie schodzi, ale nie mam wyjscia. Czasem jak jestem w Polsce, to ide to Triumpha i kupuje kilka sztuk , bo tam mniej wiecej kosztuje okolo 100-150 PLN max wiec jest troche taniej.Ja szukalam juz chyba wszedzie i duzych rozmiarow w normalnych sklepach nie znalazlam, ale sprawdze w c&a za Twoja rada, niebawem trzeba bedzie kupic nowy bo jak narazie jeszcze sie wszystko jakos miesci, ale przed porodem pewnie wypelni mnie mlekiem i jakies do karmienia staniki tez trzeba bedzie kupic. Male cycki = maly wydatek , duze cycki = duzy wydatek ... I tak to jest
reklama
Madziula85
Ayni hahahah ale to ujełaś wiesz co w tylu sklepach z biustonoszami byłam ze mam metlik w głowie gdzie ja to widzialam....ale tak mi sie zdaje ze c&a ja jestem w stanie dac jeszcze te 23 e ale juz 40 napewno nie a tak jak mowisz z pl za 100 zł to duza roznica bo 40 e wychodzi ok 170 zl wiec masz w pl prawie dwa