reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

Zadna:-D
Mozesz ewentualnie albo już założyć stanik do karmienia i wkładki, albo kupic zwykły, bawełniany, kompletnie nieusztywniany - ani pod biustem ani w biuście - taki sportowy.
Ja mam swoje zwykle usztywniane i chyba tez pojde kupie jakis bawełniany, bo mnie nie ugniałał:rofl2:

reklama
No ja musze dojsc jak zrobic tego suwaczka:)
a jestem w 31 tyg.
chcialabym zobaczyc jeszcze choc raz mojego szkraba przed tym jak go zobaczze na zywo:)
moj biust tez urósł z 75b na 80b

Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com
Popros w takim razie polozna , albo wymysl cos, ja tez pewnie przed koncem chcialabym zobaczyc chociaz na chwile, mysle, ze nie powinni robic problemu z tym, w koncu placimy ubezpieczenie i chcemy sie czuc komfortowo.

Dziewczyny gratuluje rozpoczetej produkcji mleka!!
:-D

Iskierka ot i moze nie glupi pomysl, bede nastepnym razem to sie rozejrze za takim czyms sportowym :)

Ayni ja juz produkuje od miesiaca ;)

Wow ! Ja narazie sobie nie wyobrazam mlecznej siebie , to musi byc takie dziwne uczucie hihi, moj juz zapowiedzial, ze bedzie z malym walczyc o mleko :sorry:

Madzia z tego co pamietam to takie staniczki sportowe niecisnace najtajsze sa w Actionie, niecale 4 chytrusy o ile pamietam ; mysle , ze one wszystkie sa bardzo podobne i nie sadze aby sie czyms specjalnie roznily. Ja z actiona kupowalam kiedys te elastyczne podkoszulki i dlugo dawaly rade ;)

Ja mam ten prpblem ze mam bardzo wrazliwe piersi i ciezko u mnie z biustonoszami.W ciazy biust rosl i roslu kilka razy zmienialam rozmiar na koniec to koupilam sobie takie wlasnie sportowe cale bez szwow i zapinan ,no i tylko w tym dawalam rade.Tylko ze w nim moze byc ciezko z wkladkami chyba ze ma sie takie z klejem.Ja takie biustonosze kupowalam w HEMIE

Ja już też "produkuję" od jakiegos czasu, ale nigdy jeszcze nie mialam plam na koszuli nicnej czy staniku. Zresztą wcześniej to raczej wypływała "woda", jakby kanaliki mleczne musialy sie przeczyścić:-D:-D:-D

nana19 ja mam takie wkladki z jednej strony z klejem :)

Iskierka wg mnie to taka woda własnie jest tylko ze to jak zaschnie ta pizamie to ona jest taka sztywna w tym miejcu :(:(

Madziula, nie bardzo. Bo od czasu do czasu obserwuje wypływ takiej żółtej, tłustawej cieczy przypominającej siarę, czyli pierwsze mleko po porodzie

reklama
Astrid czemu mowisz , ze szczyt brzydoty ? Ja wlasnie ogladalam i bylam w szoku, ze teraz robia takie ladne, koronkowe, czarno-rozowe, wstazeczki te sprawy , jestem mile zaskoczona bo wlasnie nastawialam sie na takie biale, medyczne hihi , za to ogladam na allegro teraz koszule nocne do karmienia i tu juz jest gorzej. polska tandetka sie klania, czyli nadruk ze 'smiesznym bobaskiem' albo bocianem i szarosc przemyslowa , nie wiem czy kobieta po porodzie albo w trakcie ciazy musi sie oglupiac takimi 'nadruczkami' ? Jakies zyrafki, dinuzaury , wozki , owieczki :wściekła/y:albo szarosc toaletowa albo jaskrawy zolty z wielkanocnym zielonym razem wziete, tudziez pomarancz rodem z opolskiej porodowki . A te elegantsze to mozna na palcach policzyc i co? Rozmiar 38... Lol...

Mnie sie podoba np taka , bo dobra na ciaze i po porodzie do karmienia, rozpina sie mozna swobodnie cycka wystawic :

KOSZULKA DO KARMIENIA, CIĄŻOWA ALLES MaMa EVA r.38 (2266020790) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reszta to jakis aseksualny koszmar...

Aaa nie sorry, ja kupowałam swoje w Hemie. W H&M kupowałam zwykłe, ładne :rofl2:.

Mi tam jeszcze nic nie cieknie :eek:.

Ostatnia edycja:
Do góry