Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cammi pisze:No i co z tym porodem rodzinnym moje drogie... mój facet chce iść ze mna i za to go kocham.. ale trzebaby było go jakoś przygotować nie? kiedyś wymagali szkoły rodzenia żeby facet mógłbyć przy porodzie teraz nikogo to nie obchodzi.. a ja nie wiem .. chciałam chodzić do szkoły rodz ale nie mamy czasu ciągle w pracy.. później zmęczeni.. i jakoś tak zeszło a teraz to juz chyba za późno.. a zreszta i tak nie mamy w dalszym ciągu czasu.. czytam w internecie ile sie da o porodach pozycjach, oddechach i sama trenuje w domu... jak mam siły po całym dniu w pracy...a wydrukowałam też mojemu ukochanemu conieco o porodach bo on chyba taki odważny bo nic na ten temat nie wie... chyba myśli że to potrwa godz dwie..i juz..nie wiem czy mu mówić.. bo jeszcze się rozmysli..