SophieAnne25
Fanka BB :)
EVE na Borowskiej nie wolno z tego co mi wiadomo opłacać położnej. Ten szpital ma jedną wadę, mają mało sal do porodów rodzinnych i wiecznie brakuje tam miejsc ale warunki są fajne. Dobry sprzęt, czyściutko, sale ładne. Łazienka jedna na dwie sale i toaleta tak samo. Trzeba też brać pod uwagę obecność studentów w tygodniu, ale powiem szczerze, że mi na patologii jakoś nie przeszkadzali. Są bardzo pomocni, zawsze mili tak się starają z taktem, jak podłączają KTG czy coś to tak delikatnie, nie jak pielęgniarka. Mówiąc szczerze czasami bardziej te studentki pomogą niż położne.
Na Brochowie w sumie nie wiem, jeszcze się nie dowiadywałam jak to jest z położną, ale spytam w poniedziałek dziewczyn, które tam rodziły czy można opłacić położną i jak dokładnie to tam wygląda. Z tego co mi wiadomo warunki tam są dość fajne i to nie jest taki moloch jak Borowska, teren dookoła ładniejszy, więc widzisz z okna coś ciekawszego niż parking przed sąsiednim budynkiem.
Jeśli będzie taka możliwość to chciałabym wziąć swoją położną no ale nie nastawiam się jakoś na to specjalnie. Mówiąc szczerze mam podejście: wejść, urodzić, wyjść i więcej do tego nie wracać ;-)
Na Brochowie w sumie nie wiem, jeszcze się nie dowiadywałam jak to jest z położną, ale spytam w poniedziałek dziewczyn, które tam rodziły czy można opłacić położną i jak dokładnie to tam wygląda. Z tego co mi wiadomo warunki tam są dość fajne i to nie jest taki moloch jak Borowska, teren dookoła ładniejszy, więc widzisz z okna coś ciekawszego niż parking przed sąsiednim budynkiem.
Jeśli będzie taka możliwość to chciałabym wziąć swoją położną no ale nie nastawiam się jakoś na to specjalnie. Mówiąc szczerze mam podejście: wejść, urodzić, wyjść i więcej do tego nie wracać ;-)