reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PORÓD - nasze pytania, wątpliwości, obawy...

no i najlepiej jak mały będzie miał conajmniej dwa tygodnie. Ja nie wyobrażam sobie natrętnych gości wcześniej.

reklama
tylko jak im to powiedzieć???????????tym bardziej,że ja mieszkam z dużą rodziną męża... ::) chyba wyniosę się do rodziców,tam mnie nikt nie będzie napastował ;)

Dziewczyny , popatrzcie na to troche z materialnej strony!! Jak juz przyjda to na pewno cos przyniosa, bo do dziecka nie idzie sie z pusta reka!! Moze byc calkiem fajnie!!! Dobrze ze moja natretna rodzinka mieszka daleko bo jakbym ich wszystkich miala w domu goscic to nie pozbylybym sie ich tak latwo!!! To sa ludzie ktorzy wrastaja sie w fotele i nie ma sposobu na wyciagniecie ich stamtad!!! Dlatego ja wole niech ci co chca , przyjda do szpitala na pare minut i po bolu!!!
Wspolczuje Dareczkowi ze planujesz go z tym klopüotem zostawic!!! Ale rozumiem cie doskonale, bo to ty musisz sie dobrze czuc i sama najlepiej bedziesz wiedziala kiedy masz sile na ciekawskich ludzi!!!

To moze tych ludzi co nie chcesz odrazu widziec , poinformuj te 2 tygodnie po narodzinach??? Wtedy pouzalasz sie troche ze bylas taka slaba i nie mialas glowy do tego by ich wczesniej poinformowac!!!

dziewczynki moje kochane!!!!!
od wczoraj wieczorem jesteśmy w domku, czujęmy się świetnie (choć jestem obolała), napisze więcej wieczorkiem, teraz lecę odpoczywać i goić obolałe "podwozie". Wszystko było takim zaskoczeniem, że nawet się nie zdążyłam nad sobą porozczulać. Poród od momentu odejścia wód trwał równiutko 12 godzin. Wody odeszły w domku w łóżku i tego naprawdę nie daje się zatrzymać.
Na wszystkie pytanka odnośnie wszystkiego co się działo z całego serca odpowiem
Nie bójcie się, nie ukrywam, że boli.... ale WARTO!!!!!!!!!!!!

pa kochaniutki, dziekuję za wsparcie i życzonka, trzymajcie się cioteczki, na razie spadam wypoczywać (i tak pisze na stojąco :))))

Ewan jeszcze raz ogromne gratulacje!!! jak dobrze że już jesteście w domciu  :)  :)  :) <famfary!! morze kwiatów i w ogóle>  ;D na zdjeciu nawet nie widac zmęczenia ehh ale masz Słodkości teraz w domciu  :)  :) trzymaj się cieplutko i wracaj jak najszybciej do siebie( zwłaszcza podwozie  ;) ) moc buzialów dla Twojego malego Przystojniaka :-* :) SUPER!  ;D

reklama
Do góry