reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PORÓD - nasze pytania, wątpliwości, obawy...

EWAN NARESZCIE JESTEŚCIE W DOMCIU. TERAZ DUŻO ODPOCZYWAJ I SZYBCIUTKO WRACAJ DO SIEBIE ŻEBYŚ MOGŁA ZDAWAĆ NAM RELACJĘ Z CODZIENNYCH SZCZĘŚLIWYCH CHWIL SPĘDZONYCH Z DAMIANKIEM.

MALUSZK ŚLICZNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Ewan czekalysmy tu na was z niecierpliwosciai w koncu jestescie!!! Ale masz tyciego mezczyzne, a jaki slodziutki!!! Jak poodpoczywasz to dawaj pelno fotek bo jestem glodna wrazen!!! Tak bardzo sie cieszymy ze znow jestes z nami!!! Jeszcze raz gratuluje bo 12 godzin to nie malo!!! Dzielna dziewczyna!!!

Ewan jaki piękny Synuś, życzę szybkiego powrotu do formy i dużo zdrówka dla Damianka. Czekamy na opowiadanie o porodzie ale poczekamy cierpliwie -Ty teraz odpoczywaj.

Ewanku,super syneczek!!!!!!!!!! Jak fajnie,że juz wróciłaś! Tak jak pisza dziewczynki,jak już odpoczniesz to koniecznie zdaj nam realcję (Elpis założyła wątek o opisach porodów :) ) no i z niecierpliwością czekamy na zdjęcia w fotoalbumie BB!

Ewan slicznie wygladacie ,czekam z niecierpliwoscia na opowiesci wieczorem :-*
A teraz z zupelnie innej beczki Wszystkie dziewczyny chce przestrzec przed majtkami jednorazowymi z fizeliny!!!!!!!!!! Bron Boze tego nie kupujcie a jesli juz kupilyscie to kupcie sobie drugie takie z siateczki. Ja jak zobaczylam w aptece ,ze takie cos sprzedaja to sie za glowe zlapalam.
Ten material znam baaaardzo dobrze z pracy i wierzcie mi ,ze to nie przepuszcza ani czasteczki powietrza.Rownie dobrze mozna cerata tylek zawinac :p ::)
U nas w pracy sa fartuchy jednorazowe z tego i jak trzeba czasem je wlozyc to pot sie leje strumieniami BLE

Ewan ,ja też już chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Nie ma za co Olu i tak dobrze ,ze sobie o tym przypomnialam bo jakos wylecialo mi z glowy ostatnio to ,zeby was uprzedzic ;)
moja kuzynka (polozna) mowi ,ze te z siateczki sa bardzo fajne i mozna je nawet wyprac

reklama
Do góry