reklama
Ewan gratuluję Damianka
ale Wam powiem, że mnie dziś siekło, jak przeczytałam, że pierwsza z lipcówek już w dwóch osobach... ja mam termin na 04 sierpnia i stwierdziłam, że jestem w tzw polu, czyli nic nie mam ani łóżeczka (zamówione, ma być w tym tygodniu), ani wózka (zamówione, będzie jak Roan dostarczy), ani pościelek (nie mogę się zdecydować na wzór), ani ciuszków dla małego (oprócz kilku w dużym rozmiarze). a to wszystko trzeba poprać, poprasować... czas tak ostatnio zapierdziela, że chyba zacznę powoli kompletować torbę do szpitala. na razie jeszcze nie panikuję, choć odczuwam lekki niepokój, ale jak kolejna z Was się rozdwoi w najbliższym czasie to pewnie zacznę
ale Wam powiem, że mnie dziś siekło, jak przeczytałam, że pierwsza z lipcówek już w dwóch osobach... ja mam termin na 04 sierpnia i stwierdziłam, że jestem w tzw polu, czyli nic nie mam ani łóżeczka (zamówione, ma być w tym tygodniu), ani wózka (zamówione, będzie jak Roan dostarczy), ani pościelek (nie mogę się zdecydować na wzór), ani ciuszków dla małego (oprócz kilku w dużym rozmiarze). a to wszystko trzeba poprać, poprasować... czas tak ostatnio zapierdziela, że chyba zacznę powoli kompletować torbę do szpitala. na razie jeszcze nie panikuję, choć odczuwam lekki niepokój, ale jak kolejna z Was się rozdwoi w najbliższym czasie to pewnie zacznę
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
POISY POWODZENIA !!!
LEYNA ,kochana ty lepiej nie czekaj ,ja jestem z końca lipca a ostatnio miałamtakie bóle krzyżowe że myślałam że to już ;D
LEYNA ,kochana ty lepiej nie czekaj ,ja jestem z końca lipca a ostatnio miałamtakie bóle krzyżowe że myślałam że to już ;D
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Leyna,zdąrzysz,tylko wszystko sobie dobrze zaplanuj! Ja też nie mam jeszcze pościeli...i paru pierdół,ale już się tym nie przejmuję
Poisy,brzuszek to duuuuży plus na sesji
Poisy,brzuszek to duuuuży plus na sesji
Kochaniutkie moje uspokojcie sie !!! Czy wczsniej czy pozniej to kazda z nas to spotka!!! Przeciez porod i tak nas bnie ominie!!! Ja uwazam ze to co sie z Ewan stalo to fajna niespodzianka i dziewczyna nie miala czasu na zastanowienie sie nad tym!!! Spokojnie, kazda z nas ma chociaz czesc przygotowana dla dziecka wiec glowy do gory!!! Ja sie tylko boje ze jak sie u mnie zacznie to bede sama w domku i nie bede wtedy wiedziala co zrobic, ale teraz sie nie stresuje i czekam cierpliwie na moja kolej!!!
Leyna nie denerwuj sie tylko powolutku zacznij szykowac rzeczy dla siebie i malenstwa!!! Wszystko zdarzysz zrobic, nie martw sie!!! Poprostu marsz do sklepu po pare mniejszych ciuszkow i po to czego jeszcze nie masz a wszystko bedzie dobrze!!! Powodzenia zycze!!!
Leyna nie denerwuj sie tylko powolutku zacznij szykowac rzeczy dla siebie i malenstwa!!! Wszystko zdarzysz zrobic, nie martw sie!!! Poprostu marsz do sklepu po pare mniejszych ciuszkow i po to czego jeszcze nie masz a wszystko bedzie dobrze!!! Powodzenia zycze!!!
Corsini
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
POisy trzymam kciuki ja ostatnie zaliczyłam dwa tygodnie temu i brzuszek z pewnością pomaga Leyna to Ty w sumie taka Lipcowo sierpniowa lepiej zacznij coś szykować Wiolu...ja bym się wściekła : tymbadziej że te bóle tak Cię męczyły..i badania powinnaś zrobić! teraz nie siano ważne a Ty : ehhh
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
CORSINI i bądź tu mądra .Adam też niezbyt zadowolony ,ale teściu jest ciężko chory i tylko dlatego tam jeździ .I trochę się też ponabijał jak słuchał jej żali ,że nie ma kto w polu robić .Ale ja już powiedziałam że mnie gospodarka nie interesuje ,niech sobie sama zapieprza jak ma ochotę ,bo i tak ja nic z tego nie mam .Wszyscy jużjej tłumaczyli że nikt nie będzie charował bo mamy swoje rodziny ale do niej nie dociera .GŁUPI BABSZTYL!!!!!!! Ale mam odgórny zakaz od Adama robienia czegokolwiek a szczególnie koszenia ogrodu ,chyba że chcę wcześniej wylądować w szpitalu ,ale dziś jest tak gorąco że nikt mnie nawet nie wyciągnie za milion złotych ;D ;D :laugh: :laugh: