reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PORÓD - nasze pytania, wątpliwości, obawy...

Elpis nie panikuj, faktem jest ze to moze w klazdej chwili nastapic ale Ewan nie panikowala i ma to juz za soba!!! Dostala znieczulenie i powiedziala ze bylo ok!!! Wszystko bedzie dobrze!!! Najlepsze jest to ze sama ewcia sie tego tak szybko nie spodziewala!!!

reklama
Dziewczyny po tej wiadomości wczoraj wieczorem że Ewan urodziła to spać nie mogłam i hehe miałam wrażenie że ja zaraz zacznę rodzic haha leżałam i zasnąć nie mogłam czekałam aż mi wody odejda albo coś az w końcu zasnęłam <--- haha ale wariatka ze mnie:-)))))))))))

Razem z Piotrkiem nie moglismy zasnac wczoraj - nie wiem czy to znieg okolicznosci czy oboje myslelismy, że to moze juz nastąpic :D

Mój mąż mówi do mnie patrz chyba Elpis zaczyna rodzić bo ma info na GG "zaczęło się " :o no to ja od razu weszłam na BB i jak przeczytałam że Ewan no to już mnie stresik złapał oczywiście noc z głowy co chwila do kibelka biegałam Niunia mnie tak strasznie kopała ze naprawdę myślałam że za chwilkę będziemy jechać do szpiatla.Boże jaka panika

Hehehe, no tak wlasnie w nocy pomyslałam, ze mogłam zmienic opis :) bo co inni znajomi powiedzą :)) Zaraz poprawie :D hihihi Dobre!

Tak właśnie myślałam że większość z nas bedzie miało jakieś dolegliwości z wrażenia :laugh: :laugh:

Dziewczyny spokojnie ,bo zaczniemy się sypać z wrażenia ;D ;D

reklama
Ja juz oszalalam ::) :laugh: W piatek ide do gina i jak wszystko bedzie O.K. to biore sie chyba za meza i za mycie okien :laugh: to juz bedzie dwa tygodnie do terminu wiec chyba mozna juz rodzic no nie ;) ?

Do góry