reklama
dziewczyny podczytuję was tutaj i uważam że część wiadomo da "łapówkę" część nie, czasem lekarz jest przy rodzącej a czasem wcale się nie zjawi pomimo że jest na oddziale ( tak było w przypadku mojej znajomej olał ją pomimo "opłaty" no niby ordynator tak często robi) znowu inny lekarz jest u tych u których "chyba bardziej lubi" bo chodzą do niego prywatnie
wydaje mi się że część lekarzy może nie przyjąć tego "prezentu" przeciez teraz może być tyle podstawionych ludzi a potem afera
zgodzę się z justyną każdy by dał kasę żeby być zdrowym lub żeby maleństwo było zdrowe, a jak się nie da rezenciku" czy to źle uważam że niech każdy robi w zgodzie ze swoim sumieniem, jak odczuwacie potrzebę "podziękowania" to się nie pytajcie za dużo innych tylko dajcie i tyle
życzę powodzenia
wydaje mi się że część lekarzy może nie przyjąć tego "prezentu" przeciez teraz może być tyle podstawionych ludzi a potem afera
zgodzę się z justyną każdy by dał kasę żeby być zdrowym lub żeby maleństwo było zdrowe, a jak się nie da rezenciku" czy to źle uważam że niech każdy robi w zgodzie ze swoim sumieniem, jak odczuwacie potrzebę "podziękowania" to się nie pytajcie za dużo innych tylko dajcie i tyle
życzę powodzenia
A ja kiedyś wcierałam maść po wycięciu znamion u onkologa z twarzy, a i tak mam blizny :-(
Misia, a stosowałaś dokładnie ten żel, o którym piszę czy coś innego?
justyna3003
Fanka BB :)
ja polecam masc contratubex i colagen z collway(nie wiem czy dobrze napisalam)-mam blizne po zlamaniu nosa i po operacji reki i duzo to pomoglo tym bardziej ze mam sklonnosc do bliznowcow.
Pyśka_:)
Szczęśliwa :)
Mam pytanko do dziewczyn które miały cesarkę.
Czy zdarzało się wam, że 5 miesięcy po cięciu zaczynała Was boleć blizna i robiła się opuchnięta??
Mojej cioci blizna zaczęła gnić 9 miesięcy po cięciu!
reklama