reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PORÓD i wszystko co z nim związane.

reklama
dziewczyny podczytuję was tutaj i uważam że część wiadomo da "łapówkę" część nie, czasem lekarz jest przy rodzącej a czasem wcale się nie zjawi pomimo że jest na oddziale ( tak było w przypadku mojej znajomej olał ją pomimo "opłaty" no niby ordynator tak często robi) znowu inny lekarz jest u tych u których "chyba bardziej lubi" bo chodzą do niego prywatnie

wydaje mi się że część lekarzy może nie przyjąć tego "prezentu" przeciez teraz może być tyle podstawionych ludzi a potem afera
zgodzę się z justyną każdy by dał kasę żeby być zdrowym lub żeby maleństwo było zdrowe, a jak się nie da :prezenciku" czy to źle uważam że niech każdy robi w zgodzie ze swoim sumieniem, jak odczuwacie potrzebę "podziękowania" to się nie pytajcie za dużo innych tylko dajcie i tyle
:):):) życzę powodzenia

Nie amiętam, jaka miałam maść - to było dawno. Jest szansa, że gdybym nie smarowała, blizna byłaby większa.

ja polecam masc contratubex i colagen z collway(nie wiem czy dobrze napisalam)-mam blizne po zlamaniu nosa i po operacji reki i duzo to pomoglo tym bardziej ze mam sklonnosc do bliznowcow.

Mojej blizny po cc praktycznie wcale nie widać :szok: a jak ciachnę palec nożem to bliznę mam na wieki! jakaś dziwna jestem?

reklama
Do góry