reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród czyli - Koniec naszej "drogi" tuż tuż

Witaj Agutku cieszę się że wróciłaś:tak: nic się nie martw my tu wszystkie czekamy jak na szpilkach:-( dziewczyny tak się zaczęły rozkręcać że szok:szok:

reklama
Melanie - nie chcę CIĘ straszyć ale wszystkie nasze M - ki się rozpakowują ...Matrencja, Magdakap, Miloku, Malaga....

No żartuje :-) musisz się przecież spokojnie przeprowadzić i urządzić w nowym gniazdku :-)

no właśnie to zauważyłam wczoraj :eek:

a ja mam taki plan, że...
2 marca musze wyjechać w sprawie urzędowej do pobliskiego miasta
a potem... już mi obojętnie... tzn wiadomo... fajnie by było poukładać wszystko po swojemu... no ale mąż też ładnie układa :-):tak:

już wcześniej pisałąm, że trójki mi się podobają :-p

ale chyba poczekam na 13 stego :confused::-D

a ja tez bym chciala 13-stego, bo to nasza rocznica slubu:-)
ale to az 11 dni przed terminem, wiec szanse male:-(chociaz moja siostra wlasnie 11 dni przed terminem urodzila:-)

mam dziwne wrazenie ze bede ostatnia :baffled:
Jasia urodzilam 5 dni po terminie, Jagode 4, na wczesniejszy porod nie mam co liczyc :eek:

A ja myślę że urodzę jeszcze w lutym a bardzo bym chciała w marcu jakoś ten miesiąc bardziej do mnie "przemawia",

to dobrze, zostaniemy we dwie na barykadzie :tak:
z moja tendencja do przeterminowywania a Twoja rodzinna do wczesniejszych porodow nie jest powiedziane ktora pierwsza ;-)

ja tez mam wg suwaczka jeszcze trochę czekania
Pariskę urodziłam 4 dni przed terminem
ale podobno chłopaki lubią dłużej posiedzieć u mamusi :dry::baffled::-)

reklama
Ja też bym chciała urodzić 13 :-). Termin mam na 14 więc może mi sie uda...;-) tylko do od Małej zależy:baffled:
Boje sie że mnie poród zaskoczy...nie wiem mam takie przeczucie że będę w tym czasie spała albo będę gdzieś poza domem (codziennie sobie spacerki uskuteczniam:tak:). Nie wiem....zaczynam mieć pietra :szok::baffled:

Do góry