reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród czyli - Koniec naszej "drogi" tuż tuż

Witaj Agutku cieszę się że wróciłaś:tak: nic się nie martw my tu wszystkie czekamy jak na szpilkach:-( dziewczyny tak się zaczęły rozkręcać że szok:szok:

reklama
Melanie - nie chcę CIĘ straszyć ale wszystkie nasze M - ki się rozpakowują ...Matrencja, Magdakap, Miloku, Malaga....

No żartuje :-) musisz się przecież spokojnie przeprowadzić i urządzić w nowym gniazdku :-)

no właśnie to zauważyłam wczoraj :eek:

a ja mam taki plan, że...
2 marca musze wyjechać w sprawie urzędowej do pobliskiego miasta
a potem... już mi obojętnie... tzn wiadomo... fajnie by było poukładać wszystko po swojemu... no ale mąż też ładnie układa :-):tak:

już wcześniej pisałąm, że trójki mi się podobają :-p

ale chyba poczekam na 13 stego :confused::-D

a ja tez bym chciala 13-stego, bo to nasza rocznica slubu:-)
ale to az 11 dni przed terminem, wiec szanse male:-(chociaz moja siostra wlasnie 11 dni przed terminem urodzila:-)

mam dziwne wrazenie ze bede ostatnia :baffled:
Jasia urodzilam 5 dni po terminie, Jagode 4, na wczesniejszy porod nie mam co liczyc :eek:

A ja myślę że urodzę jeszcze w lutym a bardzo bym chciała w marcu jakoś ten miesiąc bardziej do mnie "przemawia",

to dobrze, zostaniemy we dwie na barykadzie :tak:
z moja tendencja do przeterminowywania a Twoja rodzinna do wczesniejszych porodow nie jest powiedziane ktora pierwsza ;-)

ja tez mam wg suwaczka jeszcze trochę czekania
Pariskę urodziłam 4 dni przed terminem
ale podobno chłopaki lubią dłużej posiedzieć u mamusi :dry::baffled::-)

reklama
Ja też bym chciała urodzić 13 :-). Termin mam na 14 więc może mi sie uda...;-) tylko do od Małej zależy:baffled:
Boje sie że mnie poród zaskoczy...nie wiem mam takie przeczucie że będę w tym czasie spała albo będę gdzieś poza domem (codziennie sobie spacerki uskuteczniam:tak:). Nie wiem....zaczynam mieć pietra :szok::baffled:

Do góry