reklama
A
Agutek
Gość
Ja też bym chciała urodzić 13 :-). Termin mam na 14 więc może mi sie uda...;-) tylko do od Małej zależy
Boje sie że mnie poród zaskoczy...nie wiem mam takie przeczucie że będę w tym czasie spała albo będę gdzieś poza domem (codziennie sobie spacerki uskuteczniam). Nie wiem....zaczynam mieć pietra
A ja już chcę żeby poród mnie zaskoczył ;-) Nie chce znowu wylądować na patologii. Nie ma nic przyjemnego w leżeniu w szpitalu i czekaniu Rano wstałam i złapał mnie jeden bezbolesny skurcz. Wg ktg ponoć mam ich trochę nawet, ale ja praktycznie ich nie czuję...ten poczułam. Oby w tym tygodniu coś się w końcu zaczęło. Chociaż powiem, że też mam pietra - szczególnie po tym jak słyszałam jak rodziła w sali obok kobita hihi Ale jakoś przeżyjemy co ;-)
debiutantka
Marcówka 2007
Witajcie ranne ptaszki
Widziałyście na zamkniętym zdjecia Tristanka i przeszczęśliwej Rodzinki ??? :-)
Jeśli o pietra przed porodem chodzi to ja jakoś nie mam ale pewnie tylko dlatego, że mam tę CC i nie czekam na nieznane mi objawy. Co nie znaczy, że jak już jutro znajdę się w szpitalu w atmosferze porodowej ;-) to mnie strach nie dopadnie .
Poza tym Młody wczoraj tak mi dawał w kość (ale sama chyba go do tego sprowokowałam ), że najchętniej bym przyśpieszyła tę CC.
Jeśli o pietra przed porodem chodzi to ja jakoś nie mam ale pewnie tylko dlatego, że mam tę CC i nie czekam na nieznane mi objawy. Co nie znaczy, że jak już jutro znajdę się w szpitalu w atmosferze porodowej ;-) to mnie strach nie dopadnie .
Poza tym Młody wczoraj tak mi dawał w kość (ale sama chyba go do tego sprowokowałam ), że najchętniej bym przyśpieszyła tę CC.
M
Melanie
Gość
witam
u mnie jako tako...
nastrój mam paskudny :-( są tacy co mi go psują swoją obecnością...
- na szczęście to nie mąż ;-)
jeszcze 4 dni do przeprowadzki szkoda tylko, że siły mam jakoś mało
no ale zobaczymy co będzie za 4 dni ;-)
ja sie jeszcze za poród nie zabieram ale tak jak Wy z jednej strony już bym chciała być po
u mnie jako tako...
nastrój mam paskudny :-( są tacy co mi go psują swoją obecnością...
- na szczęście to nie mąż ;-)
jeszcze 4 dni do przeprowadzki szkoda tylko, że siły mam jakoś mało
no ale zobaczymy co będzie za 4 dni ;-)
ja sie jeszcze za poród nie zabieram ale tak jak Wy z jednej strony już bym chciała być po
ewa0381
Fanka BB :)
Witajcie ranne ptaszki
Gdzie mogę je obejrzeć? Bo nie mogę znaleźć.
debiutantka
Marcówka 2007
Gdzie mogę je obejrzeć? Bo nie mogę znaleźć.
Ewa0381 a masz dostęp do zamkniętego?? Jeśłi nie to trzeba będize poczekać na Miloku i jeśli zechce tu wrzucić fotki to pewnie wrzuci
A
Agutek
Gość
Hmmm...mam dzisiaj lekkie skurcze. Ale są na tyle delikatne i nieregularne, że nie sądzę aby coś się z tego rozwinęło
A
Agutek
Gość
obudził mnie ból brzusia, więc wstałam zjadłam śniadanko, wypilam lurowatą kawe i czekam i czekam może coś sie zacznie wkońcu rozkręcać
roksi i jak tam sytuacja na froncie? rodzisz ;-)
M
miloku
Gość
Ja tylko na chwilke z gratulacjami wpadam
Serdeczne gratulacje dla Malagi i Magdykap no i oczywiscie ich mezusiow . pewnie dumnych i z glowami w chmurach
Dzieci Kochane witamy was na swiecie , po drugiej stronie brzuszkow :-) i przesylam ucalowania od kolegi forumowego Tristanka
Serdeczne gratulacje dla Malagi i Magdykap no i oczywiscie ich mezusiow . pewnie dumnych i z glowami w chmurach
Dzieci Kochane witamy was na swiecie , po drugiej stronie brzuszkow :-) i przesylam ucalowania od kolegi forumowego Tristanka
reklama
M
Melanie
Gość
Rooooksiiiiii
Podziel się: