reklama
M
Melanie
Gość
Melanie - nie chcę CIĘ straszyć ale wszystkie nasze M - ki się rozpakowują ...Matrencja, Magdakap, Miloku, Malaga....
No żartuje :-) musisz się przecież spokojnie przeprowadzić i urządzić w nowym gniazdku :-)
no właśnie to zauważyłam wczoraj
a ja mam taki plan, że...
2 marca musze wyjechać w sprawie urzędowej do pobliskiego miasta
a potem... już mi obojętnie... tzn wiadomo... fajnie by było poukładać wszystko po swojemu... no ale mąż też ładnie układa :-)
już wcześniej pisałąm, że trójki mi się podobają
ale chyba poczekam na 13 stego
T
tigger
Gość
a ja tez bym chciala 13-stego, bo to nasza rocznica slubu:-)
ale to az 11 dni przed terminem, wiec szanse male:-(chociaz moja siostra wlasnie 11 dni przed terminem urodzila:-)
ale to az 11 dni przed terminem, wiec szanse male:-(chociaz moja siostra wlasnie 11 dni przed terminem urodzila:-)
T
tigger
Gość
mam dziwne wrazenie ze bede ostatnia
Jasia urodzilam 5 dni po terminie, Jagode 4, na wczesniejszy porod nie mam co liczyc
anija, ja bede po tobie:-)
M
Melanie
Gość
ja tez mam wg suwaczka jeszcze trochę czekania
Pariskę urodziłam 4 dni przed terminem
ale podobno chłopaki lubią dłużej posiedzieć u mamusi :-)
Pariskę urodziłam 4 dni przed terminem
ale podobno chłopaki lubią dłużej posiedzieć u mamusi :-)
reklama
JustineMyMind
Mama Laureńki
Ja też bym chciała urodzić 13 :-). Termin mam na 14 więc może mi sie uda...;-) tylko do od Małej zależy
Boje sie że mnie poród zaskoczy...nie wiem mam takie przeczucie że będę w tym czasie spała albo będę gdzieś poza domem (codziennie sobie spacerki uskuteczniam). Nie wiem....zaczynam mieć pietra
Boje sie że mnie poród zaskoczy...nie wiem mam takie przeczucie że będę w tym czasie spała albo będę gdzieś poza domem (codziennie sobie spacerki uskuteczniam). Nie wiem....zaczynam mieć pietra
Podziel się: