reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród czyli - Koniec naszej "drogi" tuż tuż

Niestety od kiedy zmieniła numer telefonu nie mam kontaktu z Agutkiem..myślałam że Wy macie...
No nic to czekamy na nią dalej w napięciu!! :tak:

Debiutantko u Ciebie też już dzidzia puka do drzwi wyjściowych..:-) wszystkiego dobrego !!

Dobranoc

reklama
Madziujka, ja idę w ślady Malagi tyle, że w poniedziałek. Też mam planowaną CC ale nie znam jeszcze dokładnej daty.

No cóż, na razie się nie zapowiada kolejne "rozpakowanie" więc idę spać ;-) . A rano zobaczę, czy nam się jakies nowe dziecko nie urodziło :-D .

Dobrej nocy życzę :tak:

Witajcie

Nikt się w nocy nie "rozpakował" :-D ??

Mąż Miloku napisał mi na GG jak się bidula męczyła bo Tristanek przy wychodzeniu utknął barkami i miał problem z oddychaniem ale w końcu personelowi udało się Go wypchnąc i teraz już jest wszystko dobrze :tak: .

Wczoraj jej siostra wspominała, że chyba juz dziś Miloku wróci do domu (widać tam za długo nie trzymają w szpitalu). Pewnie nie będzie miala siły od razu wskoczyć na forum ale jakją znamy za długo nie wytrzyma bez BB :-D .

Mam też info od Bogdy. Hani spada bilirubina, jeszcze wczoraj leżała na "solarium" ale byc może dziś już wrócą do domu :-) . Hania podobno robi super minki i chętnie pije mamusine mleczko :-D .

A Agutek się do nikogo nie odezwała...??

reklama
debiutantko ja nie wiem jak to będzie jak Ty wybierasz się w poniedziałek do szpitala kto będzie uzupełniał dane:confused: ja mam termin na wtorek:tak: chyba będe nogi mocno zaciskać aż wrócisz:laugh2:

Do góry