reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród czyli - Koniec naszej "drogi" tuż tuż

Niestety od kiedy zmieniła numer telefonu nie mam kontaktu z Agutkiem..myślałam że Wy macie...
No nic to czekamy na nią dalej w napięciu!! :tak:

Debiutantko u Ciebie też już dzidzia puka do drzwi wyjściowych..:-) wszystkiego dobrego !!

Dobranoc

reklama
Madziujka, ja idę w ślady Malagi tyle, że w poniedziałek. Też mam planowaną CC ale nie znam jeszcze dokładnej daty.

No cóż, na razie się nie zapowiada kolejne "rozpakowanie" więc idę spać ;-) . A rano zobaczę, czy nam się jakies nowe dziecko nie urodziło :-D .

Dobrej nocy życzę :tak:

Witajcie

Nikt się w nocy nie "rozpakował" :-D ??

Mąż Miloku napisał mi na GG jak się bidula męczyła bo Tristanek przy wychodzeniu utknął barkami i miał problem z oddychaniem ale w końcu personelowi udało się Go wypchnąc i teraz już jest wszystko dobrze :tak: .

Wczoraj jej siostra wspominała, że chyba juz dziś Miloku wróci do domu (widać tam za długo nie trzymają w szpitalu). Pewnie nie będzie miala siły od razu wskoczyć na forum ale jakją znamy za długo nie wytrzyma bez BB :-D .

Mam też info od Bogdy. Hani spada bilirubina, jeszcze wczoraj leżała na "solarium" ale byc może dziś już wrócą do domu :-) . Hania podobno robi super minki i chętnie pije mamusine mleczko :-D .

A Agutek się do nikogo nie odezwała...??

reklama
debiutantko ja nie wiem jak to będzie jak Ty wybierasz się w poniedziałek do szpitala kto będzie uzupełniał dane:confused: ja mam termin na wtorek:tak: chyba będe nogi mocno zaciskać aż wrócisz:laugh2:

Do góry