reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poradnik pielęgnacji dziecka

reklama
Dziewczyny, wasze dzieci juz ząbkują??? :baffled: Moj syn co prawda wklada rączki do buzi, namietnie je ssie, ale to chyba nie jeszcze ząbkowanie?

Milva, ślinienie się obfite, pchanie rączek do buzi i innych rzeczy (Marysia wkładała grzechotkę), zaczerwienione bardzo dziąsełka, no i widać taką przeźroczystą kreseczkę (ząbek z góry). Jak w tą kreseczkę postukasz, to wydaje dźwięk..
Acha, jeszcze może być lekki katarek, biegunka i stan podgorączkowy..

Maxwell, kurcze, objawy ząbkowania opisane przez Ciebie mi trochę pasują do Kuby, ale chyba troszkę za szybko na ząbkowanie. przyjrzę się jeszcze czy ma kreseczkę (jak mały wstanie) :)
a autko kupiliśmy Mazdę 6 kombi MAZDA.jpg, nie mogę się doczekać, aż pojadę z maluszkiem moim kochanym na wycieczkę! :)

kota super autko:)Kubinek będzie pewnie zachwycony:)

dziewczyny ja się właśnie przeraziłam bo byłam we wtorek u lekarza i ona do mnie że małemu już ząbki schodzą:szok::szok: wpycha całe piąchy do buzki ale wiązałam to z głodem raczej...

reklama
kota- autko rewelacja. podziwiam was z zachwytem, budujecie dom, kupujecie autko, skad wy bierzecie kase:-) moze macie maszynke do robienia pieniedzy, jesli tak, to z checia pozycze:-D
my z bieda zbieramy kase zeby kupic dom w lecie, bo na budowe nas nie stac, a i tak trzeba bedzie wziasc kredyt.

Do góry