reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poradnik Mamuśki

My na cycku i Mały zasypia ok.21-22 i śpi do 2-3, potem 5 i o 7 wstaje razem z Tatą :-) nie jest źle :-D
U nas też są te katechezy czy coś,ale Nas na pewno na nich nie będzie ( przylatujemy wieczorem dzień przed chrzcinami) więc trzeba jakoś zagadać księdza,no i spowiedź też obowiązkowa :-)

reklama
ja też MM, ale mój jak w zegarku, 20, 24, 3, 6 jedynie po kapieli się 4 udaje osiągnąć, ale tyle dobrego że je na spiocha i dalej spi...

megamarion a chrzestni nie moga być rozwiedzeni albo po cywilnym??

Ostatnia edycja:
a u nas karmienie mieszane. Młody zasypia przed 21 i o 4 zestresowana go budzę bo pewnie by kimnął do rana. Ale za tydzień chyba przestanę go wybudzać. No i po jedzeniu idzie spać i tak do 7-8 daje radę.
Mam nadzieję, że mu się to nie odwidzi, i będzie już tak przesypiać :-D.

AAA ja Was (niektórych) posłuchałam, i w dupsku mam 'dietę mamy karmiącej'. Jem wszystko i młodemu nic nie jest - kupy wali, pierdy strzela, nie pręży się...
Normalnie jest genialnie! :-D

anulek :-D

Megmarion, ee u nas chrzestną Li jest kuzynka, która żyje bez ślubu i mają do tego dziecko :-D. Kto Ci to tam sprawdzi ;-) Chyba, że chodzi o Twoje poczucie że musi być wszystko co do joty zgodne z kościołem..

ja u siebie na wsi, tzn nie u siebie bo ja jestem zameldowana w Krakowie. Więc też nie wiem czy ksiądz nie będzie robił problemów bo jesteśmy po cywilnym. ale mam to w d... bo jak coś to mam wujka księdza i jego poproszę o pomoc:)

Bylismy dzzisiaj z Igorkiem u lekarza, malenstwo przeziebione, tata chory nie mam nawet gdzie sie ewakuowac bo kazdy z rodziny chory. "starego" na wczasy przymusowe wysle. Dr przypisala stodal, nasivin, vit c, calcium, pulmex baby(musze zrobic probe uczuleniowa). I zalecila inhalacje, zamowilam taki inh http://allegro.pl/show_item.php?item=1798023495 nie mglam znalezc linku w ktorym byly chyab 3 ktore polecacie mam nadzieje ze ten w nich byl. Jutro mam juz miec i bedziemy sie inhalowac zeby sie wykurowac do 25. w piatek kontrol. Chcialam skierowanie na rtg klp nie chciala mi dac :(

Ostatnia edycja:
reklama
mucha synek widzę wzorowy :-)

taycia to pięknie. Ja też cyc i nie narzekam: 21 je, potem ok 24, 3 i już rano 6.30-7. Co 3 h to i tak dla mnie luxus....Fran potrafił mymlać cycka co 1,5 h w nocy :szok: ja byłam nieprzytomna a teraz jestem nawet wyspana :-D.

My już chrzestnych mamy wybranych. Siostra mojego M. i mój brat. Teraz tylko musimy ustalić, która niedziela w październiku i lokal "obstalować". zdecydowaliśmy, że nie czekamy do wiosny :tak:....chyba, że się nam odwidzi :dry:;-)

Mamy cyckowe czy Wasze maluchy też piją, piją spokojnie przez dłuższy czas a potem jak już chyba mniej leci to się wyginają, wiją na cycku, stękają ???

Do góry