myszka1987
Mama Mikołaja:)
Ja zrobiłam M. herbatkę koperkową kiedy nie mógł zrobić kupy jak przeszłam tylko na MM. Szybko poszło i następną dostał już rumiankową i pije ją już codziennie, kilka razy (łącznie ma zalecone wypijać 100ml na dzień ale nigdy tyle nie wypił jeszcze) a po niej codziennie jest kupa. Jeśli znowu nie będzie mógł zrobić to znowu mu podam koperkową. Nie można jej za często podawać bo rozleniwia jelita.
Marcelinaa ja niestety tak..... Mikołaj ma na szyi z prawej strony i dużo w przegubach rączek. Jak go wyjęłam z fotelika to był cały mokry z potu i od tego czasu nie mogę się ich pozbyć chociaż Mikołaj ma codziennie na sobie tylko body lub samą pieluszkę. Nasilają się kiedy mu gorąco lub kiedy płacze. Pediatra mówiła, że na potówki kąpiel w oilatum i oczywiście nie przegrzewać dziecka.
Marcelinaa ja niestety tak..... Mikołaj ma na szyi z prawej strony i dużo w przegubach rączek. Jak go wyjęłam z fotelika to był cały mokry z potu i od tego czasu nie mogę się ich pozbyć chociaż Mikołaj ma codziennie na sobie tylko body lub samą pieluszkę. Nasilają się kiedy mu gorąco lub kiedy płacze. Pediatra mówiła, że na potówki kąpiel w oilatum i oczywiście nie przegrzewać dziecka.
Ostatnia edycja: