Marti_1984
Fanka BB :)
Dzięki Dziewczyny za rady ręce mi opadają ten maluch nie moze spokojnie zasnąć tylko co usnie to zaraz bąk i pręzy sie jak struna niech sie to kończyyyyy:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Karolaola - współczuję.... następna dzidzia z alergią... ja jak karmiłam piersią to musiałam odstawić wszystko np. czekoladę, ser,mleko, wieprzowinę,wołowinę, buraczki... Bebilon pepti i tak jest sto razy lepszy od Nutramigenu na którym jest.... spróbuj tak jak zalecał lekarz....
Miriam ja też polecam! naprawde dizała (tzn u nas działał) ale trzeba do każdego karmienia (tzn przed) dawac 15 kropli. nie mniej bo nie będzie efektu.. nam po 24h pomogłprobowalam infakol, teraz probuje bobotik, przyjaciolka na swieta ma mi przywiezc z niemiec sab simplex (wiele mam mi go polecalo)