Tonya
Zadowolona z życia :)
Hej dziewczyny :-)
Mam do Was pytanko- posiadacie może nawilzacz powietrza? sadzicie ze jest to rzecz niezbedna do kupienia dla maluszka? Napiszcie prosze bo mam dylemat czy go kupic.
Nie posiadam i nie zamierzam kupować póki co.
Nikos mamy te same tylko z TT
Tonya Dzięki. Nie wiedziałam o tych różnych technikach ssania. Myślałam, że to chodzi o fakt szybszego wypływu z butli i tyle. Jak u Was nocki wyglądają?Przez dwa tygodnie budził się tylko raz, a od dwóch dni znowu dwa razy i tak mi ciężko wstawać jak pisze Mlodam. Do dobrego się człowiek szybko przyzwyczaja ;-)
Co do sterydów to też bym pewnie poszła sprawdzić u dermatologa, tym bardziej jak lekarz nie wzbudza Twojego zaufania. No i mam nadzieję, że Wam nocka spokojnie minie. Zdrówka dla synka!
Trochę przesadzają z tym straszeniem, że dzieci śpiąc z rodzicami są zagrożone, trzeba uważać i tyle.
Sagaa najlepszego dla Wiktorka!
A jakiś link do żyrafki ktoś może podać jak taka rewelacyjna? Muszę ją zobaczyć. Co do prezentów to najpierw poczekam i zobaczę co mały na chrzciny dostanie a potem będę zamawiać. I doświadczenie mi pokazuje, że lepiej wydać więcej na jedną sensowną zabawkę niż na tuzin innych podobnych do siebie które nie wzbudzają zainteresowania. Mój uwielbia taką oto zeberkę ZAWIESZKA SENSORY- ZEBRA firmy BRIGHT STARTS | Sklep internetowy Bajkowachatka wózki dla dzieci , łóżeczka, foteliki samochodowe, kojce, leżaczki, akcesoria niemowlęce, meble dla dzieci, krzesełka do karmienia, komody kąpielowe, kosmetyki, za