reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poradnik Mamuśki

Hej dziewczyny :-)

Mam do Was pytanko- posiadacie może nawilzacz powietrza? sadzicie ze jest to rzecz niezbedna do kupienia dla maluszka? Napiszcie prosze bo mam dylemat czy go kupic.

Nie posiadam i nie zamierzam kupować póki co.

Nikos mamy te same tylko z TT
Tonya
Dzięki. Nie wiedziałam o tych różnych technikach ssania. Myślałam, że to chodzi o fakt szybszego wypływu z butli i tyle. Jak u Was nocki wyglądają?
Przez dwa tygodnie budził się tylko raz, a od dwóch dni znowu dwa razy i tak mi ciężko wstawać jak pisze Mlodam. Do dobrego się człowiek szybko przyzwyczaja ;-)
Co do sterydów to też bym pewnie poszła sprawdzić u dermatologa, tym bardziej jak lekarz nie wzbudza Twojego zaufania. No i mam nadzieję, że Wam nocka spokojnie minie. Zdrówka dla synka!

Trochę przesadzają z tym straszeniem, że dzieci śpiąc z rodzicami są zagrożone, trzeba uważać i tyle.

Sagaa najlepszego dla Wiktorka!

A jakiś link do żyrafki ktoś może podać jak taka rewelacyjna? Muszę ją zobaczyć. Co do prezentów to najpierw poczekam i zobaczę co mały na chrzciny dostanie a potem będę zamawiać. I doświadczenie mi pokazuje, że lepiej wydać więcej na jedną sensowną zabawkę niż na tuzin innych podobnych do siebie które nie wzbudzają zainteresowania. Mój uwielbia taką oto zeberkę ZAWIESZKA SENSORY- ZEBRA firmy BRIGHT STARTS | Sklep internetowy Bajkowachatka wózki dla dzieci , łóżeczka, foteliki samochodowe, kojce, leżaczki, akcesoria niemowlęce, meble dla dzieci, krzesełka do karmienia, komody kąpielowe, kosmetyki, za

reklama
My już na nogach. Mały drzemie. Nocka ok tylko o 7 jak kaloryfery się nagrzały w nosku mu świszczało i się wybudził. Temp 37,5 a więc ok. Zobaczymy jak dziś będzie.
U nas duże zainteresowanie od początku wzbudzała panda MiniBobas.pl - Lamaze Zawieszka Panda
Dziewczyny jakie macie maty edukacyjne, bo chcę jakąś kupić i nie wiem co...
A oto żyrafka Żyrafa Sophie

Dziś się szczepiliśmy.
Mała waży 7kg, mierzy 63 cm.
Mam straszny dylemat czy szczepić przeciwko pneumokokom.
Takie szczepienia powinny być wpisane w kalendarz szczepień, wtedy rodzice nie musieliby podejmować takich decyzji.

Nikos nasze maluchy podobnie przybierają. Igor ma 6920. A na rota szczepiłaś? Jeżeli masz fundusze to ja bym była za pneumokokami. Możesz pierwszą dawkę podać w 6mż.Wtedy tylko 2 dawki Was czekają.

reklama
Do góry