reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poradnik Mamuśki

zyrafa cudna ale 55zl za cos co przypomina zabawke dla psa? wszyscy ulegamy modzie, a ze to niby vintage - bo 5o lat ma i do tego francuska, wiec wszystkie gwiazdki i celebrytki sie na to rzucily a my szaraczki musimy za to placic pieniadze nie warte takiego przedmiotu. to moja opinia i nie chce nikogo urazic.

Fajnymi zabawkami zatem bawi się Twój pies!!!:-):-D:szok:

reklama
karola planujesz wysłać dziecko do żłobka, że szczepiłaś na pneumokoki??
W innym przypadku to trochę nie ma sensu.
chodzilo mi o ten post, mozliwe ze nie zrozumialam nie wazne.
Moniek my bierzemy od niedawna zaczynalismy od 0,5ml i coraz wiecej az do 1,8*2 i mam wrazenie ze brzuszek malego boli. W dzien daje jak jest mocno glodny to wypije i troche wypluje :(( a w nocy to jak jest polspiacy. I te czarne kupyy
Cena za zyrafke fakt jest wysoka, ale kupie niech malutki meczy zyrafke a nie raczke.
Dzisiaj jest 3 noc kiedy po kapieli sam zasypia w lozeczku w ciagu 20 min, a nie w wozku czy w bujaczku :))

Nikos jednak upewnię się najpierw u dermatologa. Co do żyrafki to jeszcze nie mam, ale zakupię w internetowym sklepie.

miriam
ja tam na gwiazdach się nie wzorowałam:-D

Po kąpieli położyłam małego- dość szybko zasnął, budzi się po 15min i temp 38,6 do tego dreszcze i szybki oddech. Dałam paracetamol, zadzwoniłam do lekarki, zimne okłady na główkę i stopki (zbija temp) i niedawno zasnął z temp. 37,5. Cały dzień był taki grzeczniutki i cichy mój bidulek mały. Oby temp. nie powróciła.

Nikos jestem tego pewna! I modlę się by nic nie powróciło. Po pierwszym szczepieniu tylko 6w1 nie było żadnych reakcji. Mogłam te rota i pneumo rozłożyć w czasie, ale mądra to ja teraz jestem :confused2:

Słuchajcie mój synuś po raz pierwszy przespał całą noc bez jedzenia. Zastanawiam się czy juz tak będzie czy to tylko tak jednorazowo. Aha i pytanie do mam, które dają juz soczki czy rozcieńczacie je z wodą?

ja bym się nie cieszyła, tzn. super i gratki, ale się nie przyzwyczajaj, bo jak się obudzi to "boli" ;-) moja nie budziła się od ok. 2 miesięcy - wiadomo zdażała się nocka, że budziła się, ale to sporadycznie. ostatnoo coś jej "odbiło" i budzi się regular 1-2 w nocy...:crazy::angry:;-) a ja już tak się przyzwyczaiłam do nocnego "niewstawania". ALE ŻYCZĘ CI ABY TAK JUŻ U WAS POZOSTAŁO:tak:

Karolaola trzymajcie się dzielnie dzisiejszej nocy, alby była w miare przespana, a co do szczepien to powinni Ci może podpowiedzieć by rozłożyć. skąd mogłaś wiedzieć, oni są służba zdrowia i szczepią nie od dziś.

My we wtorek na szczepienie, ehh mam nadzieję, że nie będzie jak ostatnio 3 noce-dnie marudne bo jestem bez K i sama zwariuję...

co do soczków to 1 butelkę jak podawałam to rozcieńczałam, teraz już podaję jaki jest :-)

Ostatnia edycja:
No tak jak ta pani to ja z dzieckiem nigdy nie śpię. Układam małą na samym środku łóżka i nigdy jej nie przytulam.....

Odnośnie artykułu: Będę miała zdrowsze serduszko! No i moja L również.

reklama
Czółko chłodne teraz ma oby do jutra.

Nikos
dzięki za ten link chciałam to zobaczyć, ale przeoczyłam w DD. Jak ja nie lubię Pieńkowskiej:no: Ja tam nie biorę tego do siebie i czuję się bezpieczniej jak jest ze mną, bo słyszę czy oddycha, krztusi się itd. Ale już coraz mniej wygodnie nam razem i sukcesywnie odkładam go do łóżeczka.
A tak a propos niedawno tak nagłaśniali nagłą śmierć łóżeczkową i wtedy byli 'za' spaniem maluchów z rodzicami w celu jej zapobiegania...

Do góry