reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomożecie ?

ani nie jest po to, żeby wrzucać takie zdjęcia. Mogłabyś je usunąć?
Ja tam nie widzę nic obrzydliwego ani ociekającego , więc nie rozumiem oburzenia tym bardziej że na forum wrzucane są zdjęcia testów ciążowych wręcz zalanych moczem i nikt się nie burzy o to. Przecież to płyny ustrojowe, nie rób z tego śluzu czupakabry czy innego stworzenia poza ziemskiego 😂

reklama
Ja tam nie widzę nic obrzydliwego ani ociekającego , więc nie rozumiem oburzenia tym bardziej że na forum wrzucane są zdjęcia testów ciążowych wręcz zalanych moczem i nikt się nie burzy o to. Przecież to płyny ustrojowe, nie rób z tego śluzu czupakabry czy innego stworzenia poza ziemskiego [emoji23]
Wcześniej były zdjęcia śluzu z pochwy rozciąganego w palach..

Hmm rozumiem że były zdjęcia śluzu, co prawda ich nie widziałam ale jak tak o tym myśle to nie widzę w ntym nic złego. Rozumiem że dla kobiety starającej się o dziecko każdy cykl jest na wagę złota i po prostu chce się poradzić. Ewentualnie można w tytule dopisać że będą zdjęcia... Co do samego wątku autorko ja bym jednak poleciła monitoring u ginekologa, z tymi testami to jednak róznie bywa natomiast faktycznie rozciągliwy śluz trochę jak kurze białko świadczy o dniach płodnych.

reklama
Do góry