reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomożecie ?

Hmm rozumiem że były zdjęcia śluzu, co prawda ich nie widziałam ale jak tak o tym myśle to nie widzę w ntym nic złego. Rozumiem że dla kobiety starającej się o dziecko każdy cykl jest na wagę złota i po prostu chce się poradzić. Ewentualnie można w tytule dopisać że będą zdjęcia... Co do samego wątku autorko ja bym jednak poleciła monitoring u ginekologa, z tymi testami to jednak róznie bywa natomiast faktycznie rozciągliwy śluz trochę jak kurze białko świadczy o dniach płodnych.
Usunęłam bo jednej Pani przeszkadzało , dlatego nie chciałam hejtu . Przykre , ze oczekuje się pomocy a dostaje chamskie komentarze . Każda z nas ma śluz , a to nie portal z samymi cudownosciami . Po prostu długo już się staram pierwszy cykl stymulowany i chcialam zaczerpnąć rady . Miałam cykle bezowulacyjne przy pcos i chciałam się doradzić czy to owulacja . Muszę chyba zmienić lekarza , bo Pani dr powiedziała żebym nie przychodziła . Jeśli się nie uda to wtedy mam przyjść i zwiększy dawkę clo , wiec coś mi się tu nie podoba 😣

reklama
Mnie na przykład zastanawia co osoby postronne, nie związane z medycyna maja wywróżyć ze śluzu? Z testu można spróbować ale ze śluzu?
Skoro to wszystko jest takie naturalne i w ogóle przyjemne to czemu np nie pokazać tego śluzu przyjaciółce? Albo matce? Albo znajomej dzieciatej sąsiadce?
”Pani Grażynko, pani się zna, pani mi powie. Ten śluz to już czy jeszcze nie?” a potem jeb rękę w majty i wyciągnąć ten śluz i pokazać. W końcu to sama natura i pani Grażynka nie powinna być niczym obrzydzona.

A pani co ? Nie ma śluzu ?
Jeju odpisałam tylko co było na zdjęciu początkowo bo później zdjęcie zmodyfikowane.. Po co się zaraz czepiać.?

Tak mam śluz płodny i całkiem inaczej wygląda niż twój [emoji2370]

Jakość śluzu najlepiej oceni lekarz a nie obce kobiety po fotce ale niech każdy wrzuca na co ma ochotę, wystarczy w temacie wpisać (uwaga foto) bo może nie wszyscy mają ochotę oglądać śluz, Skrzepy, zdjęcie pochwy (a takie tu się zdarzają), czekam aż ktoś wkońcu doda foto [emoji90]

P. S
Owocnych starań :)

Mnie na przykład zastanawia co osoby postronne, nie związane z medycyna maja wywróżyć ze śluzu? Z testu można spróbować ale ze śluzu?
Skoro to wszystko jest takie naturalne i w ogóle przyjemne to czemu np nie pokazać tego śluzu przyjaciółce? Albo matce? Albo znajomej dzieciatej sąsiadce?
”Pani Grażynko, pani się zna, pani mi powie. Ten śluz to już czy jeszcze nie?” a potem jeb rękę w majty i wyciągnąć ten śluz i pokazać. W końcu to sama natura i pani Grażynka nie powinna być niczym obrzydzona.
No właśnie, No i na żywo dokładniej widać. Zdjęcia nie odzwierciedlają w pełni konsystencji, rozciągliwości itp. 🤌

Usunęłam bo jednej Pani przeszkadzało , dlatego nie chciałam hejtu . Przykre , ze oczekuje się pomocy a dostaje chamskie komentarze . Każda z nas ma śluz , a to nie portal z samymi cudownosciami . Po prostu długo już się staram pierwszy cykl stymulowany i chcialam zaczerpnąć rady . Miałam cykle bezowulacyjne przy pcos i chciałam się doradzić czy to owulacja . Muszę chyba zmienić lekarza , bo Pani dr powiedziała żebym nie przychodziła . Jeśli się nie uda to wtedy mam przyjść i zwiększy dawkę clo , wiec coś mi się tu nie podoba 😣
Ja zaskoczyłam po fostimonie. Powodzenia. Co do śluzu to przecież tylko zdjęcie. Kogoś brzydzi niech nie patrzy 🤪

Ja zaskoczyłam po fostimonie. Powodzenia. Co do śluzu to przecież tylko zdjęcie. Kogoś brzydzi niech nie patrzy 🤪
Nie słyszałam o tym , ale poczytam . 🥰 miałam stymulację clo , wczoraj mega ból jajników i bardzo wrażliwe piersi . Poczekam tydzień i zbadam progesteron , zobaczymy czy coś ruszyło do przodu po clo

reklama
Do góry