Lenkamagda
Zaangażowana w BB
Usunęłam bo jednej Pani przeszkadzało , dlatego nie chciałam hejtu . Przykre , ze oczekuje się pomocy a dostaje chamskie komentarze . Każda z nas ma śluz , a to nie portal z samymi cudownosciami . Po prostu długo już się staram pierwszy cykl stymulowany i chcialam zaczerpnąć rady . Miałam cykle bezowulacyjne przy pcos i chciałam się doradzić czy to owulacja . Muszę chyba zmienić lekarza , bo Pani dr powiedziała żebym nie przychodziła . Jeśli się nie uda to wtedy mam przyjść i zwiększy dawkę clo , wiec coś mi się tu nie podobaHmm rozumiem że były zdjęcia śluzu, co prawda ich nie widziałam ale jak tak o tym myśle to nie widzę w ntym nic złego. Rozumiem że dla kobiety starającej się o dziecko każdy cykl jest na wagę złota i po prostu chce się poradzić. Ewentualnie można w tytule dopisać że będą zdjęcia... Co do samego wątku autorko ja bym jednak poleciła monitoring u ginekologa, z tymi testami to jednak róznie bywa natomiast faktycznie rozciągliwy śluz trochę jak kurze białko świadczy o dniach płodnych.