reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomożecie ?

ani nie jest po to, żeby wrzucać takie zdjęcia. Mogłabyś je usunąć?
Ja tam nie widzę nic obrzydliwego ani ociekającego , więc nie rozumiem oburzenia tym bardziej że na forum wrzucane są zdjęcia testów ciążowych wręcz zalanych moczem i nikt się nie burzy o to. Przecież to płyny ustrojowe, nie rób z tego śluzu czupakabry czy innego stworzenia poza ziemskiego 😂

reklama
Ja tam nie widzę nic obrzydliwego ani ociekającego , więc nie rozumiem oburzenia tym bardziej że na forum wrzucane są zdjęcia testów ciążowych wręcz zalanych moczem i nikt się nie burzy o to. Przecież to płyny ustrojowe, nie rób z tego śluzu czupakabry czy innego stworzenia poza ziemskiego [emoji23]
Wcześniej były zdjęcia śluzu z pochwy rozciąganego w palach..

Hmm rozumiem że były zdjęcia śluzu, co prawda ich nie widziałam ale jak tak o tym myśle to nie widzę w ntym nic złego. Rozumiem że dla kobiety starającej się o dziecko każdy cykl jest na wagę złota i po prostu chce się poradzić. Ewentualnie można w tytule dopisać że będą zdjęcia... Co do samego wątku autorko ja bym jednak poleciła monitoring u ginekologa, z tymi testami to jednak róznie bywa natomiast faktycznie rozciągliwy śluz trochę jak kurze białko świadczy o dniach płodnych.

reklama
Do góry