reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomożecie ?

reklama
Co druga wrzuca tu zdjęcia zasikanych testów, naprawdę tak Cie obrzydza zwykła ludzka wydzielina ?
cudzy śluz z pochwy mnie nie interesuje. Testy to dwa lub jeden pasek i tyle, a nie paluchy umaczane po gmeraniu w pochwie. I tak jak napisała DarkAster, co my mamy powiedzieć widząc takie zdjęcie? Tak, na pewno to śluz płodny? Proszę...

Nie słyszałam o tym , ale poczytam . 🥰 miałam stymulację clo , wczoraj mega ból jajników i bardzo wrażliwe piersi . Poczekam tydzień i zbadam progesteron , zobaczymy czy coś ruszyło do przodu po clo
Mi lekarz powiedział że szkoda czasu na clo i przepisał zastrzyki fostimon. Zaszłam w 1 cyklu po 3 latach starań.

Jeju odpisałam tylko co było na zdjęciu początkowo bo później zdjęcie zmodyfikowane.. Po co się zaraz czepiać.?

Tak mam śluz płodny i całkiem inaczej wygląda niż twój [emoji2370]

Jakość śluzu najlepiej oceni lekarz a nie obce kobiety po fotce ale niech każdy wrzuca na co ma ochotę, wystarczy w temacie wpisać (uwaga foto) bo może nie wszyscy mają ochotę oglądać śluz, Skrzepy, zdjęcie pochwy (a takie tu się zdarzają), czekam aż ktoś wkońcu doda foto [emoji90]

P. S
Owocnych starań :)
Ha,takie też były. Może nie dorosłego ale kupy w pieluszce już się zdarzały.

Hej. Dziewczyny z problematyczną spermą i niekształtnymi jajkami męża, proponuję zmienić forum. Wiele razy dostałam tu dobrą radę od bardziej doświadczonych staraczek a później mam. Nie psujcie tego. Jak nie macie nic mądrego do napisania to szkoda waszego czasu i tych, którzy później będą tu szukali pomocy. Pozdrawiam.

reklama
Hej. Dziewczyny z problematyczną spermą i niekształtnymi jajkami męża, proponuję zmienić forum. Wiele razy dostałam tu dobrą radę od bardziej doświadczonych staraczek a później mam. Nie psujcie tego. Jak nie macie nic mądrego do napisania to szkoda waszego czasu i tych, którzy później będą tu szukali pomocy. Pozdrawiam.
A dlaczego zmienić forum? Sperma i jaja dotyczą starań.

Skoro autorka stymuluje owulację u lekarza to niech się spyta o śluz lekarza bo on się bardziej na tym zna niż jakieś obce kobiety z forum [emoji2370] śluz to sprawa indywidualna i każda z nas ma inny więc porównanie go do innych jest bez sensu. Widzialam coś białego w nim i co mam autorce pisać, że to infekcja może? Czy co? Że śluz na pewno owulacyjny? A skąd ja mam to wiedzieć albo ty? Skoro tylko monitoring stwierdzi czy była owulacja?
Niedługo nikt nie będzie korzystał z porad lekarzy..

Do góry