Dodaje zdjęcie testów wczorajszych. Wczoraj już mocne kreski ale jeszcze negatywne dzisiaj rano test one step już dużo jaśniejsza kreska a dzisiaj wieczorem Horienmedical wogule nie było kreski testowejJa lubię domowe laboratorium.jesCze się nie zawiodłam
reklama
NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Skup się na jednej firmieDodaje zdjęcie testów wczorajszych. Wczoraj już mocne kreski ale jeszcze negatywne dzisiaj rano test one step już dużo jaśniejsza kreska a dzisiaj wieczorem Horienmedical wogule nie było kreski testowej
Nie kupuj różnych, bo potem masz zagwozdke
paola121214
Mi domowe lobtaorium nie pokazało peaku a easy home tak
Pamiętaj że owulacja może być np za 2 dni nawet.
Mi pecherzyk nie pękł sam i pomogliśmy mu
Pamiętaj że owulacja może być np za 2 dni nawet.
Mi pecherzyk nie pękł sam i pomogliśmy mu
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi
Zawsze wyznaczyłam owulację według aplikacji i obserwacji i zawsze 2 dni przed mam mega bóle jajników i lędźwi i zawsze po tych bólach 2 dni później od razu skok temperatury. W tym cyklu pierwszy raz spróbowałam testów owulacyjnych i trochę się na tym nie znam więc wolałam dopytać wy się na tym znacie najlepiej. Dodam jeszcze że takie bóle miałam 2 dni temu ale temperatura dalej w miejscu
Zawsze wyznaczyłam owulację według aplikacji i obserwacji i zawsze 2 dni przed mam mega bóle jajników i lędźwi i zawsze po tych bólach 2 dni później od razu skok temperatury. W tym cyklu pierwszy raz spróbowałam testów owulacyjnych i trochę się na tym nie znam więc wolałam dopytać wy się na tym znacie najlepiej. Dodam jeszcze że takie bóle miałam 2 dni temu ale temperatura dalej w miejscu
paola121214
Umow się do ginekologa bo możesz czuć owulacje a wcale może jej nie być.
Ja chodzę co miesiąc do ginekologa jest peak a pecherzyk peka później,dlatego musimy wymusić owulacje .
Bo robienie testow bez sprawdzenia u ginekologa mija się z celem tylko 100% da ci monitoring u lekarza pewność
Ja chodzę co miesiąc do ginekologa jest peak a pecherzyk peka później,dlatego musimy wymusić owulacje .
Bo robienie testow bez sprawdzenia u ginekologa mija się z celem tylko 100% da ci monitoring u lekarza pewność
Podziel się: