reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testy owulacyjne- jeden negatywny, drugi pozytywny

Ja lubię domowe laboratorium.jesCze się nie zawiodłam :)
Dodaje zdjęcie testów wczorajszych. Wczoraj już mocne kreski ale jeszcze negatywne dzisiaj rano test one step już dużo jaśniejsza kreska a dzisiaj wieczorem Horienmedical wogule nie było kreski testowej

Załączniki

• IMG_20241008_202700.jpg
    IMG_20241008_202700.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 37
reklama
Mi domowe lobtaorium nie pokazało peaku a easy home tak
Pamiętaj że owulacja może być np za 2 dni nawet.
Mi pecherzyk nie pękł sam i pomogliśmy mu

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi 😊
Zawsze wyznaczyłam owulację według aplikacji i obserwacji i zawsze 2 dni przed mam mega bóle jajników i lędźwi i zawsze po tych bólach 2 dni później od razu skok temperatury. W tym cyklu pierwszy raz spróbowałam testów owulacyjnych i trochę się na tym nie znam więc wolałam dopytać wy się na tym znacie najlepiej. Dodam jeszcze że takie bóle miałam 2 dni temu ale temperatura dalej w miejscu

Umow się do ginekologa bo możesz czuć owulacje a wcale może jej nie być.
Ja chodzę co miesiąc do ginekologa jest peak a pecherzyk peka później,dlatego musimy wymusić owulacje .
Bo robienie testow bez sprawdzenia u ginekologa mija się z celem tylko 100% da ci monitoring u lekarza pewność

Do góry