reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomocy ! poronienie

P

Paula006

Gość
Witam , brałam wczoraj lek , 3 razy po 4 tabletki .
Jestem gdzies w 3-4 tygodniu ciąży.
Krwawienie było lekkie , tabletki nadal czuje bo bralam dopochwowo ?
Ile czasu te tabletki utrzymaja sie w pochwie jezeli duzo nie krwawie ?
i czy poronienie bylo zupelne ?Czy jest mozliwosc, ze bede w ciazy a urodze chore ? :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Rozwiązanie
Dobrze ktoś napisać - lepiej nie oceniać takich sytuacji. Często kontekst jest dużo szerszy niż to co dziewczyna pisze w sieci. Ja uważam, że tabletek poronnych jako metody antykoncepcji nie można stosować, ale w doraźnej sytuacji mogą być bardzo pomocne. Do autorki potrzebującej pomocy - wejdź na Girlinneed.com masz tam informacje o aborcji farmakologicznej. Możesz też porozmawiać z ich specjalistami - i przed wzięciem tabletek, i po ich wzięciu. Tam uzyskasz pomoc i rzetelne informacje.
reklama
Po takim czasie lepiej żeby to dziecko nie żyło, bo wątpię żeby było zdrowe, a ono niczemu nie było winne żeby mu ewentualnego kalectwa życzyć. Nie jestem ginekologiem, to nie powiem więcej. Szkoda, że za takie postępowanie nie ma jakiegoś paragrafu, wywołanie poronienia dla własnego widzimisię.

18 lat i wielce dorosła. . Tak dorosła ze dupą myślała zamiast głową. ..

ckai9jcg6bmdzokj.png

atdcx1hpyj5xku9m.png

To nie jest temat na skojarzenia, a ja bym jej gacie nałożyła takie jakie miała Lady Marrion w parodii filmu "Robin Hood: Faceci w rajtuzach"

Nie mogę zrozumieć jak z takim tematem mogła wybrać sobie takie forum, na którym wiele kobiet stara się o dziecko, spodziewa się dziecka, czy nawet matek które już rodziły..

Napisane na FreeTAB 10.1 Silver w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mogę zrozumieć jak z takim tematem mogła wybrać sobie takie forum, na którym wiele kobiet stara się o dziecko, spodziewa się dziecka, czy nawet matek które już rodziły..

Właśnie szkoda, że trafiła tu po "fakcie". Jakoś wcześniej szukala pomocy gdzie indziej, że znalazła jakieś tabletki, których skutkiem ubocznym jest poronienie.
A jak trwoga to tutaj. Ehh...
Jakby zaczęła tu przygodę typu "co zrobić", to mogloby to się skończyć inaczej

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
werka921 oczywiście, że byłby inny finał tego. Ale młodzież jest niewiele myśląca w takich sytuacjach. Bara bara, a później szukanie na szybko rozwiązań jak coś pójdzie nie tak.. Ech..

Do góry