reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienie ?

Hej , poronilam juz 3 razy. Kilka dni temu spostrzeglam ze jestem znowu w ciazy , jednak niestety strach i obawy pozostaja z niemilych doswoadczen z przeszlosci. W zwiazku z tym co sie wydarzylo predzej szpital objal mnie specjalna opieka ,ale za granica to wszystko dziala zupelnie inaczej niz w polsce niestety. Jestem dopiero w okolo 3-4 tygodniu ciazy od wczoraj mam potworne bole brzucha tak mocno ze ledwo co moge chodzic ale nic nie krwawie... co to moze byc ? Czy to poronienie juz sie zaczyna ? Kolejna wizyte mam dopiero we wtorek za 2 dni .

reklama
Rozwiązanie
Ja stosuje acard 75 ze względu na przepływy. Wyszło w teście pappa że mam dużo ryzyko po 20 tc na nadciśnienie tętnicze.
Jednak przy okazji interesowania się acardem pod innym kątem, wiem że jest polecany od początku ciąży u kobiet, które roniły.
Podtrzymuje ciążę.
Zasięgnij opinii lekarza.
Ja stosuje acard 75 ze względu na przepływy. Wyszło w teście pappa że mam dużo ryzyko po 20 tc na nadciśnienie tętnicze.
Jednak przy okazji interesowania się acardem pod innym kątem, wiem że jest polecany od początku ciąży u kobiet, które roniły.
Podtrzymuje ciążę.
Zasięgnij opinii lekarza.

Rozwiązanie
reklama
Do góry