reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomocy !!!!! Beta

Chyba dałam sobie łatkę taka i mi się tak coś zrobiło przez to że nie miałam normalnych krawień miesiączkowych , czyli nie musze robić testu i mogę wykluczyc ciaze na milion procent ? Gdzies wyczytałam że beta ujemna a na usg dziecko sie rozwijało ile tym prawdy nie wiem sama

Zapytaj jeszcze 67839 razy. Wtedy dopiero odkryjemy przed Tobą prawidłową odpowiedź

reklama
Chyba dałam sobie łatkę taka i mi się tak coś zrobiło przez to że nie miałam normalnych krawień miesiączkowych , czyli nie musze robić testu i mogę wykluczyc ciaze na milion procent ? Gdzies wyczytałam że beta ujemna a na usg dziecko sie rozwijało ile tym prawdy nie wiem sama
Ale ty już robiłaś dwa razy. Po takim czasie że na milion nie jesteś. Nie czytaj bo ludzie różnie piszą . Zresztą będziesz u gin to będziesz miała potwierdzone.

Jeśli powiem Ci, że dzisiaj zamiast oleju na patelnię wlałam ocet z płynem do naczyń i się wszystko ładnie usmażyło i d tego od razu czysta patelnia, to czy byś mi uwierzyła?
Czy tez byś dniami rozmyślała, że może to co do tej pory wiesz o gotowaniu to nieprawda, a Ty przepłacasz na oleju ?

jesteś w ciąży. Zadowolona?

Jeśli powiem Ci, że dzisiaj zamiast oleju na patelnię wlałam ocet z płynem do naczyń i się wszystko ładnie usmażyło i d tego od razu czysta patelnia, to czy byś mi uwierzyła?
Czy tez byś dniami rozmyślała, że może to co do tej pory wiesz o gotowaniu to nieprawda, a Ty przepłacasz na oleju ?
No nie uwierzyłabym , ale porównanie patelni do organizmu to dwie różne kwestie

Przypomina mi to ostatni post jednej dziewczyny. Pisze prawie tak samo 🤔
Nom pisze jak ta Asia co taki login był ale nie pamiętam już dokładnie ten sam chaotycznie sposób pisania i zadawania pytań , plus tamta pani też pisała 200 azy czy beta da od razu wynik itp itd
Czyli jeszcze ten wynik , jest nie miarodajny??
Ogarnij się i wrzuć na luz po tylu dniach beta jest wiarygodna jak ci niby by miała wskoczyć po tylu dniach?????
nie jesteś w ciąży i zacznij się zabezpieczać.

Czyli jeszcze ten wynik , jest nie miarodajny??
Nie jest miarodajny. Powinnaś robić co miesiąc i chodzić co 2 tyg. do lekarza. Nie wierz mu, jak ci powie, ze nie jestes w ciązy.. Lekarze to konowały, a laboratoria ciągle mylą wyniki. Niedługo zacznie rosnąć ci brzuch. Jesli nie zacznie, to znaczy ze dziecko jest małe. Rób też testy z moczu. Najlepiej 2 razy dziennie.

Nie jest miarodajny. Powinnaś robić co miesiąc i chodzić co 2 tyg. do lekarza. Nie wierz mu, jak ci powie, ze nie jestes w ciązy.. Lekarze to konowały, a laboratoria ciągle mylą wyniki. Niedługo zacznie rosnąć ci brzuch. Jesli nie zacznie, to znaczy ze dziecko jest małe. Rób też testy z moczu. Najlepiej 2 razy dziennie.
Po co co miesiąc lepiej co 2 tygodnie. Będzie miała pewność co do wyników. 😀

reklama
Do góry