reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomocy !!!!! Beta

Dziewczyny !!! , naprawdę chciałam spytać bo naczytałam się tyle głupot że nie wiem już sama , czy są takie przypadki że beta po tylku dniach ujemna , ferii nie mam , bo dawno mam za sobą czasy licealne , podstawówkowe , po prostu przez stres bardzo się boje i nie umiem sobie poradzić, dlatego chciałam dopytać co sadzicie o tej sytuacji czy może się zdarzyć że coś jednak będzie, na usg , i czy musze się obawiać w tym przypadku ciąży

reklama
Jak chcesz odpowiedzi, to dostałaś je we wcześniejszym poście, który zrobiłaś. I w jeszcze wcześniejszym. I w 3 pozostałych także, czy ile ich tam wstawiałaś.
Nasze zdanie się nie zmieni. Beta nadal ta sama, tylko wydłuża Ci się ilość dni po.

Dziewczyny !!! , naprawdę chciałam spytać bo naczytałam się tyle głupot że nie wiem już sama , czy są takie przypadki że beta po tylku dniach ujemna , ferii nie mam , bo dawno mam za sobą czasy licealne , podstawówkowe , po prostu przez stres bardzo się boje i nie umiem sobie poradzić, dlatego chciałam dopytać co sadzicie o tej sytuacji czy może się zdarzyć że coś jednak będzie, na usg , i czy musze się obawiać w tym przypadku ciąży
Skąd miałoby się wziać ?! Magicznie się wycarowało z innego wymiaru?

Plemniki żyją 3 dni. Nie 50. Przeanalizuj to sobie jak to działa.

Nie czytaj głupot w necie. Zrobiłaś betę raz drugi masz wynik ujemny po takim czasie. Więc luz ciąży nie ma. I nagle się nie pojawi

Ja was przeprszam że zabieram was czas chyba muszę iść do ginekologa I on mi to łopata da do głowy, bo zachowuje się trochę jak dziecko z podstawówki , które nawet pewnie w tej sytuacji wie więcej ode mnie , ale skoro mówicie ze nie ma szans że beta 60 dni po ujemna a w tym czasie brak stosunków to zaufam , i przejdę się i zobaczę co powie

Dolnośląskie, mazowieckie, opolskie, zachodniopomorskie teraz mają ferie to się nudzą bo sniegu nie ma to co robić na dworze? 😂
Poczekajmy. 26.02. Już za lada moment i wracaja do szkoły od 27.02. ;)

Niezbyt rozumiem czemu jak ktoś zada pytanie jest traktowany jako dziecko , któremu się nudzi i wypisuje , chciałam spytać wiem jak to brzmi , głupio bo nikt nie lata na bete 60 dni po , myślę że po to jest to forum dostałam odpowiedź owszem i dziękuję, to że zadałam pytanie i nie wysyałam zdj chociażby z pozytywnym testem to jestem traktowana jako dziecko co ma ferie i się nudzi ? Myślę to to forum jwst dla ludzi o każdym problemie wiec nie rozumiem skąd u Pani taka wypowiedź i w sposób pozytywny są odbierane osoby które wysla test , a negatywny które zadadzą pytanie chociaż, szkołę mają już dawno za sobą...

Niezbyt rozumiem czemu jak ktoś zada pytanie jest traktowany jako dziecko , któremu się nudzi i wypisuje , chciałam spytać wiem jak to brzmi , głupio bo nikt nie lata na bete 60 dni po , myślę że po to jest to forum dostałam odpowiedź owszem i dziękuję, to że zadałam pytanie i nie wysyałam zdj chociażby z pozytywnym testem to jestem traktowana jako dziecko co ma ferie i się nudzi ? Myślę to to forum jwst dla ludzi o każdym problemie wiec nie rozumiem skąd u Pani taka wypowiedź i w sposób pozytywny są odbierane osoby które wysla test , a negatywny które zadadzą pytanie chociaż, szkołę mają już dawno za sobą...
Ja nie rozumiem. Jeżeli wiadomo że beta 14 dni po stosunku jest wiarygodna. Tobie wyszła negatywna po 60 dniach negatywna a w miedzy czasie nie było stosunków to czemu masz nie wierzyć.

A skoro po 60 wyszła ujemna to dlaczego po 80 chcesz robić ? Przecież nagle ciąża się nie weźmie.

reklama
Chyba dałam sobie łatkę taka i mi się tak coś zrobiło przez to że nie miałam normalnych krawień miesiączkowych , czyli nie musze robić testu i mogę wykluczyc ciaze na milion procent ? Gdzies wyczytałam że beta ujemna a na usg dziecko sie rozwijało ile tym prawdy nie wiem sama

Do góry