reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomocy !!!!! Beta

reklama
9328-roszpunka-i-patelnia.gif

Ja nie wiem wgl, co oni wypisują ostatnio na tym forum. I jestem pewna , że to ta sama osoba co parę dni temu.
i nie tylko. Tych tematów już było z 10 i latwo je poznać, bo to zawsze nicki typu "imię i cyferki". Plus zawsze robi betę te 40-60 dni po stosunku, a jak tylko ktoś sarkastycznie napisze, że pewnie jest w ciąży, to jak ostatnia naiwna zaczyna całą jazdę od nowa. nawet momentami było o tym, że po 4 tygodniach gin nie widział nic w macicy, ale czy po 11 będzie wiarygodniej 🤦‍♀️

To jest albo bardzo głupi troll albo bardzo zaburzona osoba i w sumie sama już nie wiem, co jest bardziej prawdopodobne.

i nie tylko. Tych tematów już było z 10 i latwo je poznać, bo to zawsze nicki typu "imię i cyferki". Plus zawsze robi betę te 40-60 dni po stosunku, a jak tylko ktoś sarkastycznie napisze, że pewnie jest w ciąży, to jak ostatnia naiwna zaczyna całą jazdę od nowa. nawet momentami było o tym, że po 4 tygodniach gin nie widział nic w macicy, ale czy po 11 będzie wiarygodniej 🤦‍♀️

To jest albo bardzo głupi troll albo bardzo zaburzona osoba i w sumie sama już nie wiem, co jest bardziej prawdopodobne.
Ale nie rozumiem po co się spierać skoro tyle czasu krew jest wiarygodna i nie wiem jak wynik może różnić się 0.1 czy 2.30. i rozkminac nad tym. 10 osób tłumaczy i wałkuje i od nowa to samo. Już się czytać nie chce nawet tego . Państwo powinno takim osoba zafundować dodatkowe lekcje wdz z naciskiem na seks i wiarygodność wyników po czasie.🙆🙇🤦🤦🤦🤦

A co jesli testy po czasie 10 min dwa wyszły pozytywne inne negatywne, a beta 0.1 i 2.30 to czemu tak jest i w co mam wierzyć skoro 26 testów z moczu wyszło negatywnie a nagle dwa po czasie pokazały dwie kreski ??????? A beta ujemna , to jest ta ciaza czy nie ma

A co jesli testy po czasie 10 min dwa wyszły pozytywne inne negatywne, a beta 0.1 i 2.30 to czemu tak jest i w co mam wierzyć skoro 26 testów z moczu wyszło negatywnie a nagle dwa po czasie pokazały dwie kreski ??????? A beta ujemna , to jest ta ciaza czy nie ma
To sobie odpowiedź sama że na 26 testów wyszły 2 pozytywne z kreskami fabrycznymi po czasie ci to znaczy Nie JESTES W ZADNEJ CIAZY CHYBA ZE UROJONEJ BO ZARAZ BEDZIESZ MIEC OBJAWY OD CZYTANIA W INTERNECIE

Bo w testach po czasie zachodzą związki chemiczne i mogą kreski być. I mógł być wadliwy ile razy ci to jescze napisać

reklama
Do góry