Natalia1208
Fanka BB :)
a
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny znowu poklocilam się z mężem i dlatego chciałabym wiedzieć jak jest w innych związkach. Czy mężowie pomagają? Mój pomagał bardzo na początku a teraz się wycofał. Mała dużo marudzi, ciągle chce być na noszona w nocy wstaje co chwilę co godzinę, pół, Max 2. Jestem przemeczona a on nie chce mi pomagać. Wiem, że pracuje 8h ale czasem jest mi ciężko. Jak jest u Was? Mąż bierze Mała na 10min po czym mi ja oddaje. Zawsze uwielbiał dzieci, nie wiem co się stało.
Kochana takie uroki macierzyństwa....sa dni cudowne i te slabsze..Moze mąż ma jakies problemy w pracy..moze sie nie wysypia.Mysle ze warto go zapytac co sie dzieję❤Mówi, ze ja jestem mama, tylko czasem już mi ciężko... mało śpię, w dzień mała chce być na raczkach.