Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
brrr...nie wyobrażąm sobie żeby ktoś tam miał teraz wyciągać mi te szwyChyba bym umarła. Już wolę szycie na żywca po porodzie.
a czemu gin ci wypisuje becikowe?to cchyba mops..czy chodzi o to zaswiadczenie?Aestima dzięki! Jakoś wyobrażałam sobie, że to musi koszmarnie bolećIdę w piątek do gina to zobaczymy co mi powie, może też wyciągnie te szwy. No i wypisze becikowe!
misia właśnie poczytałam coś takiego:
Balsam Szostakowskiego nie powinien być stosowany u dzieci, kobiet w ciąży i matek karmiących.
Ja po cesarce też mam problemy, bez czopków się nie da.głupie pytanie ale... jak wam idzie robienie kupki? DLa mnie to jakaś masakraWłaśnie wysłałam M. do sklepu po czopki glicerynowe, bo umieram. Mam straszne zatwardzenie, jak siadam na toalecie to mam wrażenie, że mi zaraz wszystkie szwy popekają
Rany, nie wytrzymam tego...