reklama
Dada premium -uzywamy i moge polecic, mimo, ze sa osoby ktore zdecydowanie odradzaja, ale to wiadomo trzeba sprobowac. Ponoc sa produkowane przez pampersa.
Huggies- mamy teraz i wole dade. Huggiesy maja sztywniejszy wklad w pampresie i wydaje mi sie ze nie sa tak chlonne.
Sa jeszcze jakies jedne (najtansze z tych wsyztskich) nie uzywalam, ale ani jednej dobrej opini nie slyszalam na ten temat. A cenowo Dady sa o 1zł tansze od huggiesow- 28 i 29zł za paczke, o ile sie nie myle.
Wiadomo, trzeba sprobowac, bo kazdemu co innego odpowiada.
Huggies- mamy teraz i wole dade. Huggiesy maja sztywniejszy wklad w pampresie i wydaje mi sie ze nie sa tak chlonne.
Sa jeszcze jakies jedne (najtansze z tych wsyztskich) nie uzywalam, ale ani jednej dobrej opini nie slyszalam na ten temat. A cenowo Dady sa o 1zł tansze od huggiesow- 28 i 29zł za paczke, o ile sie nie myle.
Wiadomo, trzeba sprobowac, bo kazdemu co innego odpowiada.
rozm. 3 sa 64 sztDzięki
A 28 za ile sztuk?
Teraz kupilam Huggiesy jumbo pack w biedronce i 99szt kosztuje 39zl, wiec nie drogo. Jakos wole dady albo normalnego pampresa
Milva
Zbójkowa mama;)
U nas po Dada , albo po Huggies była wysypka . Huggies na pewno już nigdy nie kupię, bo przeciekają. Dada tez wydawała mi się twarda . Ja zostaję przy normalnych pampersach na razie.
Nikuss, pewnie masz rację, bo ja miałam właśnie 2. Jak po 2 godzinach odkryłam kocyk i zaleciał mnie ten swąd (a nie było kupki) i do tego jak ściągnęłam małej zamiast mokrej pieluszki - plastikową skorupę, z wielkim poczuciem winy poleciałam od razu do sklepu i żeby wynagrodzić małej kupiłam pakę Pampersów Premium Care
Ja przez pierwszy miesiac uzywalam pampersow zielonych na zmiane z care..
A teraz z racji tego ze mala nie ma wysypki ani uczulenia to uzywam dady z biedronki 3.
Kupilam ostatnio babydream i mloda dostala aka kaszke na kaczuszce
Ale juz ok.
U mnie zawsze przesikuje mloda jak spi na boku i to kazde jak sie zle ułozy,ale to nie zalezy od pampka bo pampek nie przecieka tylko gora czasem idzie
A teraz z racji tego ze mala nie ma wysypki ani uczulenia to uzywam dady z biedronki 3.
Kupilam ostatnio babydream i mloda dostala aka kaszke na kaczuszce
Ale juz ok.
U mnie zawsze przesikuje mloda jak spi na boku i to kazde jak sie zle ułozy,ale to nie zalezy od pampka bo pampek nie przecieka tylko gora czasem idzie
reklama
dagne
Fanka BB :)
Ja Dad nie polecam, bo wg mnie mało chłoną. Po półtorej godz żal mi malej bo sama dawał znak płacem, że ma mokro i faktycznie - dotknęłam dłonią i potop. Wypróbowałam też teskowe pampersy, ale są twarde i odciskają mocno - przynajmniej moją Kalę. Miałam od siostry z Angli Pampers Active Fit i wg mnie zwykłe zielone i premium care są najlepsze. Premiumy super wchłaniają siku i radzą sobie mokrą kupką rewelacyjnie (kupiłam zapas 4 w aptece doz.pl z kartą 39,99 za paczkę)
Huggies nie próbowałam, ale kupię małą paczkę - może podpasują.
Huggies nie próbowałam, ale kupię małą paczkę - może podpasują.