reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecamy, odradzamy - zakupy dla grudniaczków i ich mam

reklama
U mnie jeszcze stykaja sie rzepy,takze tez sadze ze zanim zmienimy to troche minie..
Dzis kupilismy hugiesy na próbę :0 zobaczymy.
Nie moze Nadia uzywac babydrem bo ma kaszke na dupci:(

U nas już rzepy są prawi po brzegach i 2 razy mieliśmy dzisiaj przesik albo pampki robią się małe albo to że mały strasznie się wierci albo ja nie potrafię dobrze zapiąć pampka.

my tez jeszcze 3, ale nie dlugo pewnie 4, bo te sa takie na styk, a ja lubie jak sa ciut wieksze pampki, jakos pewniej sie czuje eheh

Huggiesy u nas sprawdzily sie tak sobie, moga byc ale jakos super zadowolona nie jestem.

My tez narazie lecimy na 3 ,kupilam ostatnio pieluchy belli jak dla mnie. TRAGEDIA...duzo jest negatywnych opini na temat pampków sleep&play jak dla nas sa super ladnie pachna rumiankiem,maly nie ma odparzen ani rzadnych krostek i sa cieniutkie w porównaniu z bella która napecznieje i przez to guziki od body sie rozpinaja:szok:

reklama
Do góry