reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecamy, odradzamy - zakupy dla grudniaczków i ich mam

Kota my ten krem używaliśmy już przy Fruzi.Mi się wydaje,że ten krem na dwór powinien być gęstszy,ale to moje zdanie tylko:tak:.

reklama
Firanka, no właśnie wiem, ale Nivea w ogóle u nas się nie sprawdza, nie na moje nerwy smarowanie takim gęstym mazidłem, Kuba drze się, jakbym go ze skóry obdzierała.

Rojku, a ten Twój krem, to ten sam, który można kupić w Rossmanie? Oglądałam go niedawno, ale nie było info, dla jakiego wieku jest przeznaczony. Jaką ma konsystencję? Bo my też używamy Nivea na każdą pogodę, ale mała wyraźnie go nie lubi.

Ja z Patryczkiem nie stosowalam kremow na codzoien na dwor,no chyba ze byl mega mroz albo lato..Skora musi oddychac troszke,a teraz ma buzke idealna.
Stosowalam Nivea na kazda pogode i teraz do Mlodej tez stosuje,ale nie zawsze.

ja uzywam dla malej kremu mocno nawilzającego bo miala suchą skórkę kupiłam po konsultacji dermatologicznej krem cetaphil w aptece bez recepty, uwazam ze jest super, maa ma od tej pory super buzke. Uzywamy 2 razy dziennie dodatkowo juz nie stosuje nic innego.

My smarujemy kremikiem ziajki, pieknie pachnie, dobrze sie rozsmarowywuje a buziaczek sliczny :)
Mamy tez kremiki z nivea na zime i na lato, ale ten na zime to smarowalismy jak byly naprawde mrozy a tak to tej ziajki. No a na lato to wiadomo ze juz ten tylko na lato

Ja używam kremu z filtrem z Rossmana. Na zimę używałam ich kremu i byłam zadowolona (w przeciwieństwie do kremu bambino który był zupełnie niefajny).

reklama
Do góry