inka85
Mamusia Aleksego
nasze hity:
- WSZELKIE kosmetyki penaten (oryginalne przywoze z Niemiec)--- żele do mycia, kremy na odparzenia, kremy do twarzy, oliwka, balsamy, wkładki laktacyjne... Nic nie uczula a skóra delikatna i dobrze nawilzona
- pieluszki poki co uzywalam TYLKO I WYŁĄCZNIE oryginalne Pampers- wszystkie rodzaje, każde odpowiadają, jak dla mnie warte swojej ceny
- chusteczki PENATEN i Pampers (wszystkie rodzaje)
- obcinaczka do paznokci TT
- butelki i wszystkie akcesoria TT (sterylizator, podgrzewacz, termosy, itp)
- WÓZEK X Lander XA
- Fotelik Recaro- zdecydowanie z bazą isofix, łatwe w montażu, super bezpieczny i wygodny-tak mi sie wydaje!!
- mleko NAN Pro 1
- dicoflor
nasze kity:
- Bebiko 1
- wkładki laktacyjne bella
- smoczek uspokajacz TT (tylko dlatego,ze odciskal sie Młodemu bardzo mocno na buzi)
- WSZELKIE kosmetyki penaten (oryginalne przywoze z Niemiec)--- żele do mycia, kremy na odparzenia, kremy do twarzy, oliwka, balsamy, wkładki laktacyjne... Nic nie uczula a skóra delikatna i dobrze nawilzona
- pieluszki poki co uzywalam TYLKO I WYŁĄCZNIE oryginalne Pampers- wszystkie rodzaje, każde odpowiadają, jak dla mnie warte swojej ceny
- chusteczki PENATEN i Pampers (wszystkie rodzaje)
- obcinaczka do paznokci TT
- butelki i wszystkie akcesoria TT (sterylizator, podgrzewacz, termosy, itp)
- WÓZEK X Lander XA
- Fotelik Recaro- zdecydowanie z bazą isofix, łatwe w montażu, super bezpieczny i wygodny-tak mi sie wydaje!!
- mleko NAN Pro 1
- dicoflor
nasze kity:
- Bebiko 1
- wkładki laktacyjne bella
- smoczek uspokajacz TT (tylko dlatego,ze odciskal sie Młodemu bardzo mocno na buzi)
Ostatnia edycja: