reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecamy, odradzamy - zakupy dla grudniaczków i ich mam

Dziewczyny, ja to sie boje wksperymentowac z pieluchami. Od początku używam Pampersow i jestem zadowolona, także z pomarańczowych,które wiele mam odradza. U nas sie sprawdziły także białe i zielone. Mam spory zapas, bo jak likwidowali u nas inter marche to wyprzedawali cały towar i mogłam kupić pieluchy za 40-50.% ceny, więc kupiłam wtedy ponad 20paczek i sporo mi jeszcze zostało i cos czuje ze Aleksy szybciej na 4 przejdzie niż wszystkie 3 Zużyje :-)
Więc zostaną na przyszłość dla rodzeństwa :-)

reklama
hmm , może ta Dada 3 rzeczywiście inna? używałam 1 i nawet ok, ale 2 mnie totalnie zniechęciły...jak gdzieś będzie mniejsza paczka, to może spróbuję, a 3 wagowo jak wygląda? bo pampki to my juz na 4 przejdziemy

3 maja przedzial wagowy 4-9kg, ale sa tez 4 :)
z tym zapachem to faktycznie jest tak, ze sie mi kiedys trafila paczka, ktora miala dziwny zapach i ciagle myslalam, ze mała ma kupke:p ale teraz mam takie bez zapachowe hahah

FREYIA a ja tam z czystym sumieniem mogę polecić Ci DADĘ, Kacperek przesypia już nockę bez zmiany pieluchy i jest ok.
Kosztują 29.99zl chyba, my już na 4 lecimy.

Ja tam dziwnego zapachu z nich nie czułam a używałam małej paczki 1, 2 kilka paczek potem 3 no i teraz pierwsza paczka 4 i jest wszystko w porządku.

my też używamy dady jeszcze 3 ale końcówka i jedziemy z 4... w dzień mały ma dady bo czesto go przebieram (siusia na potege)lubimy się powygłupiać na przewijaku a na noc i spacery mamy pampers activ baby bo są bardziej chłonne

Byłam dziś w Inter po pieluchy i nie było pampersów 4, wziełam więc małe opakowanie bella happy 4 -3d coś tam...sa miękkie , ale małe mi się wydają , no i chłonność w porównaniu z pampersami wypada bardzo słabo niestety...od razu czuć mokre, także jutro po pampersy musze jechac gdzieś...

Dziewczyny, ja to sie boje wksperymentowac z pieluchami. Od początku używam Pampersow i jestem zadowolona, także z pomarańczowych,które wiele mam odradza. U nas sie sprawdziły także białe i zielone.

ja też od początku używam Pampersów i nie mam powodu być z nich niezadowolona, pupa Kuby też je lubi, na poczatku używaliśmy białych jedynek, ale od dwójek lecimy na zielonych i jest super.

a myśmy chyba przelecieli wszystkie możliwe rodzae pieluch xD
Mikołajowa pupa do wybrednych nei należy i w sumie to zależało od ceny i dostępności w sklepie:)
Osobiście mi najbardziej podobały się pampersy zielone, dady też są spoko, happy mogą być, a naj mniej przekonały mnei huggisy- za sztywne troche, chociaż młodemu nie przeszkadzały:) też jedziemy już na 4 :D

reklama
Te dady wydają się fajne, lepsze od rossmanowych. Emilce nie pasowały tylko huggiesy, ale to byla jej pierwsza noc na tym świecie ;) testuje rozne, dupka nie protestuje, decyduje cena i wydajność (np pieluchy z tesco są bardzo chlonne, idealne na całą noc)

I też juz kupujemy 4

Do góry