reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/odradzam

reklama
Właśnie mam pytanie odnośnie tej wody no noska, ponieważ czytałam gdzieś ostatnio że używa się jej dopiero po 1 miesiącu-prawda to?? Chciałam taką kupić z Nivea ale się powstrzymałam bo nie bardzo wiedziałam jak się jej używa itp..:sorry2:

Ja fridę juz mam (dzis przyszła) Co to za woda??
Przy Julce nosek przemywałam przegotowana woda (namoczonym wacikiem) albo sola fizjologiczna czy morska i było ok

jesli chodzi o spraye to ja sie nie zdecyduje dla dzidziusia.. miałam przy Julce sterimar i jak jej raz zrobiłam to dostała ataku histerii wiec sobie spróbowałam i dziekuje .. Teraz Kupiłam jej tez taki co najwolniej wylatywał.. i jak go widzi to ucieka z wrzaskiem.. jest to bardzo nieprzyjemne..

Elka2808 - Podziwiam Cię kobitko!! Choroba twojej córeczki wymaga z Twojej strony wiele odpowiedzialności, cierpliwości i poświęcenia! Ale czegóż nie zrobilibyśmy dla naszych najukochańszych pociech!! Dużo zdrówka i słoneczka życzę Twojej księżniczce:-)

reklama
Do góry