wiem ze fajny bo zachwycam sie nim w domku juz od jakiegos czasu i tak sabie dzisiaj o nim przypomnialam i pomyslalam ze moze ktorejs z Was sie spodoba; no i widac nie mylilam sie ;D najbardziej podoba mi sie w nim kolorystyka, jest naprawde bardzo kolorowy i to z postaciami z bajki czyli taki jak powinno miec dziecko
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Luczynka,a powiedz mi jedna rzecz na temat tego albumu... Czy jest tam jakies miejsce,gdzie tata Dzidzi musi cos wpisac? Nikt inny tylko on...
agutko sa tam takie rzeczy jak imie ojca, gdzie rodzice sie poznali, zdjecie mamy i taty, wrażenia taty, drzewo genealogiczne (no i jest tam tez strona ojca)- i to by bylo na tyle; ale wydaje mis ie ze to mozna spokojnie przeskoczyc, a jezeli chodzi o to drzewo to Zuzia bedzie mogla to sobie kiedys sama uzupelnic jak bedzie dorosla i bedzie chciala; jedyna rzecza ktora musialabys zostawic pusta sa wrazenia ojca, ale przy tej calej ksiazeczce jedno pole przejdzie niezauwazone nie przejmuj sie tym :-*
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Luczynko,acha,no to nie jest tak zle. Masz racje,mozna to poprzeskakiwac,skoro to sa takie drobne rzeczy. Dziekuje slicznie. :-*
Mijus,to dla mnie to dobrze,ze nie mam takiego jak Ty.
Mijus,to dla mnie to dobrze,ze nie mam takiego jak Ty.
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Luczynka,sliczny pokoik! ;D I nawet Kubusiowy akcent jest! Ja tez dzis bede pstrykac zdjatka,bo ochraniacz z Kubusiem doszedl,tylko czekam az zajdzie slonko,bo tak to brzydkie zdjatka wychodza jak mi sloneczko wali prosto w okno.