reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Luczynka,haha wanienka bombowa. ;D Kurde,mogloby juz to slonko zajsc,to ja Ci sie pochwale moim malutkim Kubusiowym dorobkiem.
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Luczynko bobma!! a to mężuś sie na tym łóżku tak chowa? ;D widzę że też moskitierka. Zastanawiałam się też żeby w ten sam sposób co ty założyć ochraniacz na szczebelki bo mam bok opuszczany z łóżeczka i musze coś pokombinować
Agutko wklejaj zdjęcia
Agutko wklejaj zdjęcia
kanga_aga
Fanka BB :)
Mycha ja też mam bok opuszczany a ochraniacz mam normalnie założony.. ale ja mam taki gruby miękki ochraniacz więc mogę tym bokiem ruszać i luzik tylko troczki się suwają, a ochraniacz w miejscu stoi..
czekam na aparat to cos pstrykne
czekam na aparat to cos pstrykne
mycha mezus, mezus, nie mial pojecia ze robie fotki ;D ja zalozylam ochraniacz w ten sposob bo wole widziec moja dzidzie jak bede w lozku, zawsze moge wtedy na nia zarknac czy wszystko w porzadku, a jak mialam go zalozony tak jak powinien byc to nic nie widzialam do lozeczka, i troche sie martwilam tym, ja jednak wole miec na wszystko oko
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Okej,zrobilam zdjatka,tak jak obiecalam,ale jakosc jest byle-jaka...
Moje lozko :
Kubusiowa firanka w Naszym okienku :
Poscielka Zuzanki :
Tutaj z kocykiem :
Bok lozeczka :
Lozeczko z przewijakiem
Najladniejsza sciana w pokoju :
A tak wyglada Nasz caly pokoik :
Moje lozko :
Kubusiowa firanka w Naszym okienku :
Poscielka Zuzanki :
Tutaj z kocykiem :
Bok lozeczka :
Lozeczko z przewijakiem
Najladniejsza sciana w pokoju :
A tak wyglada Nasz caly pokoik :
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Luczynko,dla mnie to i tak malutko. Hehe,ale kurcze,sama w zyciu nie mialam tylu rzeczy Puchatkowych,dopiero teraz,gdy oczekuje Dzidzi,postanowilam Nasz pokoik w ten sposob przerobic. ;D
reklama
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Agutko ty na punkcie Kubusia i jego ekipy masz po prostu szajbe :laugh: :laugh: mam nadzieję ze sie nie obrazisz ale przyznaję że pokoik śliczny : Zuzka od urodzenia oprócz mamusi będzie miała juz sowjego idola
A tu zamieszczam jak założyłam ochraniacz, bo Agamamaani mi to przeszkadza jak opuszczam ten bok łózeczka ze nawet te troczki spadają. Luczynka zgapiłam od ciebie ale mam nadzieję że mi wybaczysz
A tu zamieszczam jak założyłam ochraniacz, bo Agamamaani mi to przeszkadza jak opuszczam ten bok łózeczka ze nawet te troczki spadają. Luczynka zgapiłam od ciebie ale mam nadzieję że mi wybaczysz