reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoiki i kąciki naszych maluchów- dekoracje , mebelki , wystroj

reklama
fato ale fajowe to łużeczko, a kolorystycznie pasuje do waszego :)

Jak wy to robicie że wam się chce już przygotowywać te łużeczka! u mnie wszystko jeszcze w folji leży i pewnie wszystko bedę przygotowywać jak urodze

już....... ja sie wystarszylam jak mi gin o moim rozwarciu powiedział ! więc czym predzej łożeczko zmontowałam. tak to by pewnie stało puste

Fato miałam chrapkę na identyczne łóżeczko :), ale jeśli dobrze pamiętam to mialo tylko jedną wadę - nieopuszczany bok :). Chyba że coś pomyliłam :). Poza tym cudne!

Takie samo i też już rozłożone stoi u mnie, tyle, że ma jeszcze szufladę, ale w żadnym opisie nie było info o zdejmowanym boku- fakt, że przy montażu zakłada się jeden bok na końcu, ale bez tego boku to łóżeczko nie wygląda mi na stabilne, więc nie wiem już jak to z nim się sprawa ma. Co jak co, wygląda fajnie i ja jestem zadowolona, ale chyba osobiście nie będę eksperymentować ze zdejmowaniem boku.

reklama
Do góry