reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoiki i kąciki naszych maluchów- dekoracje , mebelki , wystroj

reklama
skromny kacik mojego Davidka, obok lozka rodzicow
brakuje jeszcze karuzelki, ale taka do lozeczka jest za duza i za ciezka - bo probowalam zalozyc i kupie jakas taka typowa do kolysek leciutka, albo taki łuk z misiami wiszacymi
29oshsy.jpg

118hvl1.jpg

2z81baf.jpg

super kącik, jeszcze tylko maluszka brakuje.. fajną macie kolorową sypialenkę :)

dziekuje kochane

sypialnie nie jest duza, ale dalo sie cos z nij zmajstrowac, dlatego tez na drugiej scianie jest szafa z duzym lusterm , zeby sie optycznie powiekszyla

no kolorki sa typowo moje, moze nie koniecznie pasuja do chlopaca, ale to w koncu moja sypialnia, on u nas tylko bedzie jakis czas stacjonowal :)))
bardziej sie balam czy mnie maz nie udusi, za kolor bocznych scian, ale spoko, ulegly jest, a musiala dopasowac idealnie do kwiatkow na tapecie
to i tak niech sie cieszy, ze tym oczojebnym rozem nie pomalowałam co przez pomylke na pocztaku kupilam hahahahhaahah

no i ja jestem osoba ktora ma fiola na punkcie pistacjowego koloru, chyba wszedzie mam cos pistacjowego, jakis dodatek chociaz :) chorubsko normalnie :)

Ewcia ta posciel akurat kupilam w primarku , myslalam ze bedzie gorsza jakosciowo a jednak jest super, lubie tez kupowac w matalanie , bo sa bardzo ladne i nie drogie a jakos swietna

atram a ja już któryś raz wchodzę tu i oglądam te zdjęcia i za każdym razem kolorki podobają mi się coraz bardziej. Ten róż jest dość intensywny ale łagodnieje przy pistacji.

reklama
Do góry